چراغهای موجود بر روی پرینتر اطلاعات بسیار مفیدی در خصوص وضعیت و عملکرد پرینتر در اختیار ما قرار میدهند.
بنابراین با نگاه کردن به این چراغها میتوانیم اطلاعات خوبی در رابطه با دستگاهمان به دست بیاوریم.
چشمک زدن، روشن شدن ثابت و خاموش شدن ناگهانی هر چراغ بر روی پرینترها نشان دهنده یک هشدار، یک خطا و یا انجام موفقیت آمیز یک عمل میباشد.
ما در این مقاله قصد داریم علاوه بر معرفی اسامی چراغهای پرینتر hp عملکرد هر یک از این پرینترها را نیز مورد بررسی قرار دهیم و به شما بگوییم که هر یک از این چراغها نشان دهنده چه چیز میباشند.
بنابراین چنانچه شما هم تمایل دارید تا با این چراغ ها بهتر و بیشتر آشنا شوید تا بهتر بتوانید دستگاه خود را مدیریت کنید، پیشنهاد میکنیم با ما در ادامه مقاله همراه باشید.
اگر در حین کار با پرینترهای اچ پی برایتان سوال یا مشکلی پیش آمد، خدمات کامپیوتری از راه دور رایانه کمک اینجاست تا به شما کمک کند.
فهرست مطالب
✅اسامی و معانی چراغهای پرینتر اچ پی
✅جمع بندی
اسامی و معانی چراغ های پرینتر اچ پی
همانطور که میدانید برند hp اقدام به تولید و عرضه پرینترهای مختلفی در مدلها و کاراییهای گوناگون نموده است.
هر یک از این پرینترها دارای عملکرد متفاوتی هستند و چراغهای موجود بر روی آنها نیز با هم فرق میکند و برخی تعداد چراغ بیشتری نسبت به سایر مدلها دارند.
بنابراین نمیتوان به صورت قطعی یک فهرست کامل از کلیه چراغهای موجود بر روی همه مدلهای پرینتر hp را در اختیار قرار داد.
به خاطر تنوع مدلها و ویژگیهای آنها ما سعی کردیم تا چراغهایی که عموماً روی اکثر پرینترهای hp وجود دارد را گردآوری کنیم و در ادامه آنها را برایتان معرفی نماییم:
1.چراغ آماده به کار (Ready): این چراغ به ما نشان میدهد که پرینترمان روشن است و آماده چاپ میباشد.
پیشنهاد مطلب : در این مقاله سعی کردیم ترفندهای تعیین پرینتر به عنوان یک چاپگر پیش فرض در ویندوز ۱۰ به کار گرفته میشود را به شما آموزش دهیم.
2.چراغ توجه (Attention): چراغ فوق دارای رنگ نارنجی یا زرد بوده و هنگامی که این چراغ روشن میشود یعنی یک مشکل یا خطا در چاپگر وجود دارد. از جمله دلایلی که به روشن شدن این چراغ منجر میشود میتوان به مواردی مثل گیر کردن کاغذ، باز بودن درب دستگاه، خالی بودن کارتریج و غیره اشاره نمود.
3.چراغ تونر (Toner): چراغ فوق وضعیت تونر یا جوهر کارتریج را نشان میدهد. در مواقعی که این چراغ به صورت ثابت روشن باشد یعنی مقدار تونر موجود در دستگاه کم میباشد. چشمک زدن این چراغ نیز به ما نصب نادرست کارتریج و یا مشکلدار بودن آن را گوشزد میکند.
4.چراغ وای فای (Wi-Fi): این چراغ تنها روی پرینترهایی که دارای قابلیت وای فای هستند وجود دارد و به ما وضعیت اتصال بیسیم دیوایس را نشان میدهد. اگر نمی دانید وای فای چیست روی همین لینک کلیک کنید تا درباره آن اطلاعات بیشتری کسب کنید.
پیشنهاد مطلب : در این مطلب تصمیم داریم تا به روشهای اتصال دو کامپیوتر به یک پرینتر بپردازیم.
5.چراغ کاغذ (Paper): در مواقعی که کاغذ در دستگاه گیر کند و یا کاغذ در سینی وجود نداشته باشد این چراغ روشن میشود.
6. چراغ ادامه کار (Go): چراغ فوق عموماً بعد از اینکه دیوایس رفع مشکل شد و آماده ادامه کار میباشد روشن میشود.
پیشنهاد مطلب : برای اینکه بدانید شبکه بیسیم در وایرلس به چه معناست این مطلب را بخوانید.
در کل توصیه ما به شما این است که برای اطلاع دقیق از معنی چراغهای موجود بر روی چاپگر hp خود، اقدام به مطالعه دفترچه راهنمای آن نمایید.
در این دفترچه راهنما کلیه اجزا و قطعات پرینتر به صورت کامل و مفصل توضیح داده شده و معنی و مفهوم هر چراغ نیز در آن آورده شده است.
برای دریافت خدمات پشتیبانی پرینتر می توانید روی همین لینک کلیک کنید.
جمع بندی
در این مقاله سعی کردیم اسامی کلیه چراغهای چاپگر hp را برایتان بازگو کنیم و عملکرد هر یک از این چراغها را نیز برایتان شرح دهیم تا هرچه بهتر و بیشتر با پرینتر خود آشنا شوید تا بهتر بتوانید آن را مدیریت کنید.
همانطور که در طول مقاله هم به آن اشاره شد، به تناسب مدل پرینتر امکان وجود چراغهای اضافی دیگری هم بر روی آن وجود دارد و برای اینکه به صورت کامل بتوانیم چراغهای موجود روی پرینترمان را بشناسیم میتوانیم به دفترچه راهنمای پرینترمان مراجعه کنیم.
این چراغها به ما در تشخیص سریع مشکلات، پیشگیری از آسیبهای جدی به دستگاه و صرفه جویی در زمان و هزینه کمک بسیار زیادی میکنند.
چنانچه شما هم اطلاعات بیشتری در رابطه با چراغهای موجود بر روی Printer اچ پی در اختیار دارید، ممنون میشویم آن را در بخش کامنت با ما و سایر کاربران به اشتراک بگذارید.
در آخر از شما تشکر میکنیم که تا آخر این مقاله با ما همراه بودید و امیدواریم توانسته باشیم به خوبی به شما معنی و مفهوم چراغهای موجود بر روی پرینترهای hp را آموزش دهیم.
برای رفع هرگونه ابهام یا سوال در خصوص هر یک از این چراغ ها و هشدارهایی که به ما می دهند، میتوانید با شماره 9099071540 (از طریق تلفن ثابت) یا از طریق "صفحه تماس از موبایل" با کارشناسان متخصص ما تماس حاصل فرمایید. همکاران ما در تمام طول هفته آماده اند تا پاسخگوی سوالات فنی شما باشند.
قابل توجه شما کاربر گرامی: محتوای این صفحه صرفاً برای اطلاع رسانی است در صورتی که تسلط کافی برای انجام موارد فنی مقاله ندارید حتما از کارشناس فنی کمک بگیرید.