امنیت ابری که بهش میگن رایانش ابری ☁ به هر اقدامی اطلاق میشه که میتونه از داده های ابری در مقابل سوء استفاده ی هکرها و حملات سایبری محافظت کنه؛ یکی از رویکردهای نوین در محافظت از داده ها در ابر ترکیب هوش مصنوعی و داده های ابری است که واقعا جذابهههه 😍؛
بکاپ گیری منظم ، استفاده از آنتی ویروس، نحوه ی استفاده ی صحیح از فضای آنلاین، انتخاب سرویس ابری ایمن، رمزگذاری داده ها قبل از بارگذاری، توسعه و آپدیت نرم افزارها و احراز هویت چند عاملی همگی جزء اقدامات حفاظت از داده های ابری است که قراره در ادامه به صورت مفصل باهاشون آشنا بشی فقط کافیه تا آخر این مقاله با من همراه بشی؛ پس بریم سراغ روش هایی واسه کوتاه کردن دست هکرها از داده های با ارزشمون... ✌
فهرست مطالب:
✅نقش هوش مصنوعی در امنیت ابری
✅بکاپ گیری منظم از داده های ابری
✅حفاظت از داده ها با آنتی ویروس!
✅انتخاب ارائه دهنده ی ایمن
✅داده ها رو قبل آپلود در سرویس ابری رمزگذاری کن
✅مواظب رفتارت در فضای آنلاین باش!
✅توسعه و آپدیت نرم افزارها
MFA✅ یا احراز هویت چند عاملی
✅چه خطراتی در کمین داده های ابری هستند؟
✅و اما کلام آخر...
✴️✴️ تماس با پشتیبان رایانه کمک برای عیب یابی و رفع مشکلات خود : ☎️از طریق تلفن ثابت با :9099071540 و 📱 از طریق موبایل : 0217129
نقش هوش مصنوعی در امنیت ابری
خوشبختانه تکنولوژی های جدید این امکان رو فراهم کردند تا بتونی امنیت داده ها در ابر رو بالا ببری و ترکیب هوش مصنوعی و پردازش ابری یکی از آنهاست...
در واقع هوش مصنوعی و یادگیری ماشین میتونن الگوهای غیرعادی رو تشخیص داده و پاسخی مناسب در برابر تهدیدها داشته باشند.
در کنار تمامی مزیت هایی که هوش مصنوعی در رایانش ابری داره امنیت یکی از مهمترین آنهاست...
در واقع هوش مصنوعی تمامی تهدیدات رو به سرعت شناسایی میکنه.
هوش مصنوعی از طریق تجزیه و تحلیل الگو، ترافیک شبکه و رفتار کاربر به راحتی تهدیدها رو شناسایی کرده و تازه اقدامات مناسب واسه جلوگیری از این خطرات رو هم ارائه میده.(برای آشنایی با کاربرد های هوش مصنوعی حتما روی این لینک کلیک کنید.)
بکاپ گیری منظم از داده های ابری
یک راه خیلی خوب واسه افزایش امنیت داده ها در ابر بکاپ گیری و تهیه ی نسخه ی پشتیبان به صورت منظمه.
حواست باشه که ممکنه به هر دلیلی داده های مهمت رو از دست بدی حمله ی هکرها، خطای انسانی، مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری.
راستی علاوه بر نسخه ی پشتیبان حتما به صورت دستی هم از اطلاعاتت در هارد فیزیکی مثل هارددیسک یا فلش یک نسخه داشته باش.
میتونی واسه پشتیبان گیری منظم اطلاعات ابری به 3 شیوه ی زیر عمل کنی:
Cloud Backup🔵: (پشتیبان گیری ابری) بکاپ گیری داده ها از طریق اینترنت 📶.
Offline Backup🔵: (پشتیبان گیری آفلاین) بکاپ گیری بدون اینترنت و به صورت آفلاین.
Local Backup🔵: (پشتیبان گیری محلی) تهیه و ذخیره سازی نسخه ی بکاپ اطلاعات روی دستگاه ذخیره سازی مثل هارددیسک های خارجی.
⚠ راستی اگه به آموزشهای ویدیویی علاقه داری حتما سری به آپارات رایانه کمک بزن و کلیییی تکنیک کامپیوتری جدید یاد بگیر!
✴️✴️ تماس با پشتیبان رایانه کمک برای عیب یابی و رفع مشکلات خود : ☎️از طریق تلفن ثابت با :9099071540 و 📱 از طریق موبایل : 0217129
حفاظت از داده ها با آنتی ویروس!
اصلا نباید به این موضوع تکیه داشته باشی که داری از بهترین و امن ترین ارائه دهنده ی خدمات ابری استفاده میکنی!!
❓میدونی چرا؟؟!!
چون ممکنه سیستمت امنیت ضعیفی داشته باشه پس واسه امن سازی اطلاعات کاربران در سیستم پردازش ابری حتما از آن در برابر ویروسها و هکرها محافظت کن آن هم با برنامه های آنتی ویروس (Anti-Virus) و ضد جاسوسی (Anti-Spy).
فکر کن یک تروجان کی لاگر (Keylogger Trojan) میتونه خیلی راحت هر چی در صفحه کلید تایپ کردی رو ذخیره کنه و به راحتی وارد حسابها بشه و این واقعا وحشتناکهههه 😱 در صورتی که میتونی با حفظ امنیت سیستم جلوی این سوءاستفاده ها رو بگیری...(اگه میخوای با انواع انتی ویروس ها آشنا بشی توصیه می کنم حتما مطلب معرفی انواع آنتی ویروس رو مطالعه کنید.)
انتخاب ارائه دهنده ی ایمن
یکی دیگه از روش های مهم واسه حفظ داده های ابر اینه که واسه خدمات ذخیره ابری بری سراغ ارائه دهندگانی که داده ها رو رمزگذاری می کنند.
این یعنی یک امنیت عالی... 😉
در واقع با اینکار حتی خودت هم واسه دسترسی به اطلاعات باید رمزگشایی کنی و این خییییلی جذابهههه... 😍
تازه این سرویسهای ارائه دهنده از داده ها در مقابل دیگر ارائه دهندگان خدمات ابری هم محافظت میکنند.
بهتره خدمات ابری موقع آپلود، دانلود، استفاده از رمزگذاری پیشرفتهAdvanced Encryption Standard و خدمات DrivePop بتونه امنیت داده های ابری رو بالا ببره.
داده ها رو قبل آپلود در سرویس ابری رمزگذاری کن
ببین اگه نمیخوای از خدمات ابری رمزگذاری شده استفاده کنی باید داده و اطلاعاتت رو قبل از آپلود رمزگذاری کنی.
میتونی از برنامه ی cloud-protection که یک برنامه ی حفاظت ابری است واسه رمزگذاری استفاده کرده و بعد فایلت رو بارگذاری کنی.
مواظب رفتارت در فضای آنلاین باش!
یکی دیگه از راه های محافظت از داده های ابری اینه که بدونی در فضای مجازی چطوری رفتار کنی به خصوص موقع استفاده از سیستمهای عمومی که باید مواظب باشی حساب کاربری و رمز عبورت ذخیره نشه.
اگه به یک شبکه ی وایفای بی سیم و بدون رمز متصل میشی باید بدونی که این ارتباط رمزگذاری شده نبوده و هکرها تا وقتی متصل به شبکه هستی میتونن به حساب ابری و داده های مهمت دسترسی داشته باشند. (جهت دریافت آموزش فعال کردن وای فای لپ تاپ و روشن کردن wifi بر روی این لینک کلیک کنید.)
توسعه و آپدیت نرم افزارها
آپدیت منظم سیستم عامل و نرم افزار یکی از بهترین رویکردها در محافظت از داده های ابر است، سعی کن سرویس ابری رو انتخاب کنی که از نظر امنیت و ایمنی درجه یک باشه!.
MFA یا احراز هویت چند عاملی
یکی دیگه از رویکردهای نوین در محافظت از دادهها در ابر احراز هویت چند عاملی است که هویت کاربر رو به همین سادگی ها تایید نمیکنه.
در واقع واسه محافظت از داده ها در برابر حملات سایبری و هکرها فقط نام کاربری و رمز عبور کافی نیست و اینجاست که واسه افزایش امنیت ذخیره سازی ابری باید بری سراغ MFA (Multi-Factor Authentication).
احراز هویت چند عاملی یکی از بهترین روشهاست که علاوه بر قدرت بالا در حفظ ایمنی، ارزان قیمت هم هست و میتونه یک لایه ی محافظتی واسه ورود ایجاد کنه.
چه خطراتی در کمین داده های ابری هستند؟
از جمله خطراتی که امنیت داده های ابر رو تهدید میکنه عبارت است از:
✔ حملات DDoS
✔ ضعف مدیریتی
✔ حملات فیشینگ
✔ نقض امنیت شبکه
✔ نقض حریم خصوصی
✔ ضعف امنیت در سخت افزار و نرم افزار
و اما کلام آخر...
از اینکه تا آخر این مقاله همراه من بودی ازت ممنونم، از آنجاییکه خیلی از سازمانها اطلاعات حساس خودشون رو در محیط ابری ذخیره میکنن سعی کردم بهترین روشها واسه حفاظت از داده های ابری رو بهت یاد بدم و امیدوارم با این راهکارها دیگه نگران به خطر افتادن اطلاعات مهمت نباشی.
اگه با سوال یا مشکلی در خصوص مطالب این مقاله مواجه شدی و نیاز به راهنمایی داشتی کافیه از طریق تلفن ثابت با شماره 9099071540 و یا 9099070192(از طریق تلفن ثابت) یا از طریق "صفحه تماس از موبایل" با کارشناسان متخصص ما ارتباط برقرار کنید.
همکاران ما در تمام طول هفته آماده اند تا پاسخگوی سوالات فنی شما باشند.
در ضمن میتونی واسه دانلود نرم افزارهای مختلف آن هم به صورت رایگان سایت دانلود رایانه کمک رو انتخاب کنی 😊
قابل توجه شما کاربر گرامی: محتوای این صفحه صرفاً برای اطلاع رسانی است در صورتی که تسلط کافی برای انجام موارد فنی مقاله ندارید حتما از کارشناس فنی کمک بگیرید.