کنترلرهای دامنه که در Windows Server 2008 R2 معرفی شدند، دارای ویژگی به نام Offline Domain Join هستند. یک ابزار خط فرمان به نام Djoin.exe این امکان رو فراهم می کنه که بدون ارتباط با کنترلکننده دامنه و به صورت آفلاین، یک رایانه را به یک دامنه وصل کنید در ادامه مراحل JOIN کردن آفلاین یک سیستم به دامین DOMAIN رو بررسی می کنیم.
فهرست
✅JOIN کردن آفلاین یک سیستم بهDOMAIN
✅مراحل انجام پیوستن به دامنه آفلاین DirectAccess
✅پیش نیاز جوین شدن کلاینت به دامین به روش آنلاین
✅disjoin کردن کلاینت از اکتیو دایرکتوری یا خارج شدن از دامین
✅سخن آخر
JOIN کردن آفلاین یک سیستم بهDOMAIN
در روند پشتیبانی شبکه ممکنه شرایطی پیش بیاد که دسترسی به DC Server وجود نداشته باشه و در عین حال بخواهید یک کامیپوتر رو به دامین وصل کنید در این شرایط از روش آفلاین استفاده می شه که نیازی به وارد کردن نام کاربری از دامین نیست و فقط باید اکانت کامپیوتر مورد نظر را prestagingکرد.
Prestaging به معنی اماده سازی سرور برای افزودن یک کلاینت جدید قبل از آنلاین شدن آن می باشد در ادامه تمامی مراحل را قدم به قدم بهتون یاد میدم فراموش نکنید که ما همیشه در کنارتون هستیم هرجایی احساس کردین نیاز دارین با پشتیبان های شبکه رایانه کمک در ارتباط باشید کافیه از طریق شماره 9099071540 و یا 9099070192(از طریق تلفن ثابت) یا از طریق "صفحه تماس از موبایل" با کارشناسان متخصص ما اقدام کنید. همکاران ما در تمام طول هفته آماده اند تا پاسخگوی سوالات فنی شما باشند.
مراحل انجام پیوستن به دامنه آفلاین DirectAccess
روش کار به این صورت است که ابتدا برروی DC Server یک فایل متنی ایجاد مینماییم قبلاً در رابطه با انواع سرور و اینکه سرور چیست با هم صحبت کردیم قبل از ادامه مطلب پیشنهاد میکنم حتما با مطالعه این مقاله اطلاعاتتون رو کامل کنید. این فایل حاوی اطلاعات Domain است. سپس این فایل را به کامپیوتری که میخواهیم به Domian وصل کنیم انتقال میدهیم و در انتها با وارد نمودن یک خط Command، کامپیوتر به دامین جوین میشود.
در قدم اول بر روی DC Server محیط CMD را با دسترسی Administratorادمین ) باز کنید.
۲- در ادامه دستور زیر رو در پنجره ای که باز می شه وارد کنید. این دستور شامل چند بخش است: اسم کامپیوتر کلاینت که قراراست به صورت آفلاین جوین شود و در قسمت Domain domainname معرفی نام دامین و گزینه Savefile address که محل نگه داری فایل ساخته شده را معرفی می کند.
!!Djoin /Provision /Domain [domainname] /Machine [ComputerName] /Savefile address [FileAddress\FileName.txt]
- در ادامه یک فایل text در آدرسی که در Command را وارد کردید، ایجاد میشود
- این فایل را به کامپیوتر مورد نظر انتقال دهید.
- محیط CMD رو با دسترسی Administrator در سیستم کلاینت اجرا کنید. سپس Command زیر را وارد نمایید.
- این دستور رو کپی کنید و در قسمت addressfile آدرسی محل ذخیره فایل text بر روی کامپیوتر رو وارد کنید.
- Djoin /RequestODJ /Loadfile [addressfile] /WindowsPath %windir% /LocalOS
اکنون جوین شدن کامپیوتر به دامین به صورت افلاین انجام شده است.
و سیستم مورد نظر به محض آنلاین شدن توسط سرور شناسایی می شود
در نهایت یک بار کامپیوتر را restart کنید.
پیش نیاز جوین شدن کلاینت به دامین به روش آنلاین
برای جوین شدن به دامین، لازم که تنظیمات پیش نیاز رو به درستی انجام بدید.
در گام اول فایروال ویندوز رو خاموش کنید قبلا در رابطه با نحوه غیر فعال کردن فایروال ویندوز براتون یه مقاله مفصل نوشتم که هم سیستم عامل دستگاهای مک هم دستگاه های ویندوزی رو بهتون گفتم میتونید از این مقاله استفاده کنید : خاموش کردن فایروال ویندوز و مک.
لازم که از Domain Name اطلاع داشته باشید.
لازم اکانت با دسترسی ادمین داشته باشید.
برای اینکه بتونید کلاینت رو به سرور وصل کنید لازم هر دو، پینگ یکدیگر را پاسخ دهند.
اگر کلاینت و سرور در یک شبکه نیستند باید گیت وی براشون تنظیم کنید. اگر در یک شبکه هستند لازم که همدیگه رو بینند.
توجه داشته باشید که DNSسرور روی کلاینت، آی پی آدرس دامین سرور است.
دقت کنید در پنجره تنظیمات TCP/IP گزینه Use the following DNS server Address فعال باشد و در قسمت Preffered DNS server، آی پی آدرس دامین سرور را وارد و Ok میکنیم.
در صورتی که در به دست اوردن و تنظیم هر کدوم از این پیش نیازها ، نیاز به کمک داشتین با مشاورین شبکه رایانه کمک از طریق شماره 9099071540 و یا 9099070192(از طریق تلفن ثابت) یا از طریق "صفحه تماس از موبایل" با کارشناسان متخصص ما اقدام کنید. همکاران ما در تمام طول هفته آماده اند تا پاسخگوی سوالات فنی شما باشند.
روش جوین کردن کلاینت به دامین به روش آنلاین
پنجره System Properties را در ویندوز باز کنید.
روی My Computer یا This PC راست کلیک کنید و گزینه Change Settings را انتخاب کنید.
وارد تب Computer name شوید و روی دکمه Change کلیک کنید.
در پنجره Computer Name/Domain Changes و قسمت Member of، قسمت Domain را فعال کنید و نام دامنه را وارد کنید. در آخر Ok را بزنید.
اکنون پنجره Windows Security باز میشود. نام و پسورد اکانتی که اجازه Join to Domain دارد را وارد کنید .
پاپ آپ جدید رو Ok کنید،
در ادامه پیغام درخواست ری استارت شدن سیستم ظاهر می شود.
برای اینکه بررسی کنید که به درستی به دامنه مورد نظر جوین شدهاید یا نه باید در دامین کنترلر به قسمت Active Directories Users and Computers وارد شوید و در قسمت Computers نام کامپیوتر خود را ببینید
.
disjoin کردن کلاینت از اکتیو دایرکتوری یا خارج شدن از دامین
پنجره System Properties را در ویندوز باز کنید.
روی My Computer یا This PC راست کلیک کنید و گزینه Change Settings را انتخاب کنید.
. در پنجره Computer Name/Domain Changes و قسمت Member of، به جای فعال کردن Domain، قسمت ورک گروپ را انتخاب و نام شبکه ورک گروپ را مثلا WORKGROUP وارد کنید.
. پس از تایید پنجره ها یکبار سیستم رو ری استارت کنید.
سخن آخر
در این مقاله به آموزش JOIN کردن آفلاین یک سیستم به دامین DOMAINپرداختیم.
اگر سوال و مشکلی در زمینه داشتید کافی با همکارای ما در مجموعه رایانه کمک تماس بگیرید تا در اسرع وقت مشکلات شبکه شما را برطرف کنند.
شما میتوانید از طریق شماره 9099071540 و یا 9099070192(از طریق تلفن ثابت) یا از طریق "صفحه تماس از موبایل" با کارشناسان متخصص ما اقدام کنید. همکاران ما در تمام طول هفته آماده اند تا پاسخگوی سوالات فنی شما باشند.
قابل توجه شما کاربر گرامی: محتوای این صفحه صرفاً برای اطلاع رسانی است در صورتی که تسلط کافی برای انجام موارد فنی مقاله ندارید حتما از کارشناس فنی کمک بگیرید.