از اونجایی که تبلیغات آنلاین هزینه پایین و اثربخشی بالایی داره، امروزه خیلی از کسب و کارها دوست دارند تا با استفاده از این روش کالا و خدماتشون رو برای سایرین تبلیغ کنند. البته باید به این موضوع توجه داشته باشید که تبلیغات آنلاین نسبت به بقیه روشهای تبلیغ نیاز به توجه و حساسیت بیشتری داره تا بتونید ازش بهترین بهرهوری رو داشته باشید. یکی از انواع تبلیغات دیجیتال که امروزه خیلی از کسب و کارها به اون روی آوردند، ریپورتاژ آگهیه که میتونه به کسب و کارها کمک کنه تا در حوزه شغلی خودشون توسعه و پیشرفت داشته باشند.
این روش تبلیغاتی نسبت به بقیه روشها مزایایی رو به دنبال داره و همین موضوع باعث شده تا روز به روز برشمار افرادی که از این روش تبلیغاتی برای جذب مخاطب استفاده میکنند افزوده بشه. ما در این مقاله قصد داریم به شما کمک کنیم تا یاد بگیرید چطور یه ریپورتاژ آگهی مناسب بنویسید. پس اگه شما هم دوست دارید نحوه نوشتن ریپورتاژ رو یاد بگیرید تا بتونید تو زمینه شغلی خودتون بهتر رشد کنید، پیشنهاد میکنیم حتماً تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.
📍 در ضمن اگه دوست داری ترفندهای جذاب و کاربردی سخت افزاری و نرم افزاری سیستمهای رایانه ای و گوشیهای هوشمند رو یاد بگیری کافیه بزنی روی لینک سایت آموزش کامپیوتر و موبایل رایانه کمک تا به کلی مقاله ی جذاب و کاربردی دسترسی پیدا کنی.
فهرست
✅ریپورتاژ آگهی چیست؟
✅تفاوت ریپورتاژ با سایر محتواها در چه مواردی است؟
✅نکاتی که قبل از انتشار ریپورتاژ باید به آنها توجه نمایید
✅ویژگیهای یک ریپورتاژ آگهی خوب
✅نحوه نگارش یک ریپورتاژ استاندارد و حرفهای چگونه است؟
✅جمع بندی
ریپورتاژ آگهی چیست؟
ریپورتاژ آگهی با هدف معرفی محصول و خدمات برای فروش بیشتر و ایجاد آشنایی با مشاغل و کسب و کارهای مختلف و همچنین گرفتن بک لینک از سایت های معتبر و افزایش رتبه سایت یا domain Authority و یا تلفیقی از موارد عنوان شده نوشته میشه. در نتیجه میتونیم ریپورتاژ آگهی رو یه تکنیک خوب و کاربردی برای دادن خبرهایی که به کسب و کارمون مربوط میشه معرفی کنیم. اگه شما بتونید یه ریپورتاژ آگهی مفید و خوب بنویسید، این کار میتونه به شما کمک کنه تا در زمینه کاری خودتون بهتر پیشرفت کنید. اما اگه محتوایی که تو ریپورتاژهاتون مینویسید پوچ و بی مفهوم باشه و در طول نگارش اون اصول و قواعد نگارش ریپورتاژ رو رعایت نکرده باشید، نوشتن اون ریپورتاژ آگهی هیچ نتیجه مثبتی برای کسب و کار شما به دنبال نخواهد داشت.
پس بهتره در حین نوشتن ریپورتاژ آگهی اصول و قواعدی که باید رعایت کنید رو در نظر بگیرید تا وقت و انرژی ای که برای نوشتن ریپورتاژ آگهی صرف میکنید هدر نره و بتونید بیشترین بازخورد را ازش بگیرید.
تفاوت ریپورتاژ با سایر محتواها در چه مواردی است؟
میتونیم بگیم ریپورتاژ آگهی یه نوشته ترکیبی از دیگر محتواها هست، ولی از نظر ظاهری شباهتی به بقیه محتواها نداره. شما باید در ریپورتاژ هاتون اطلاعات با ارزشی رو بنویسید و اون رو با مخاطباتون به اشتراک بذارید. پس میتونیم بگیم که ریپورتاژ ها مثل پستهای وبلاگی دارای اهداف آموزشی هستند. علاوه بر این شما باید جوری این محتوا رو بنویسید که درست مثل محتوای صفحات وب افراد رو ترغیب به خرید کالاها یا استفاده از خدماتتون کنید. پس میتونیم بگیم که شما در متن ریپورتاژ تون میتونید در رابطه با اون محصول یا خدمتی که ارائه میدید توضیحات مناسبی رو در اختیار مخاطبا قرار بدید. دقت داشته باشید که ریپورتاژ شما باید یه عنوان مخاطب پسند و خاص داشته باشه، پس مثل یه پستی که تو شبکههای اجتماعی میذارید و یه کپشن خوب براش انتخاب میکنید؛ برای ریپورتاژ هاتون هم باید درست به همین شکل عمل کنید.
بعد از اینکه ریپورتاژ تون رو نوشتید، تک تک مواردی که در این قسمت براتون عنوان کردیم رو در اون چک کنید. اگه ریپورتاژ شما فاقد این ویژگیها باشه، نمیتونه اون هدفی که شما دنبالش هستید رو براتون برآورده کنه.
نکاتی که قبل از انتشار ریپورتاژ باید به آنها توجه نمایید
در ریپورتاژ نگاری شما باید به یک سری پیش نیازهای ضروری قبل از شروع به نوشتن توجه کنید. اهمیت این پیش نیازها به قدری زیاده که در صورت رعایت نکردن اونها محتوای شما از ارزش چندانی برخوردار نخواهد بود. اصلیترین موردی که در طول نوشتن ریپورتاژ آگهی باید به اون توجه کنید اینه که به میزان نیاز روی سئوی داخلی سایتتون کار کرده باشید. مواردی که در ادامه براتون معرفی میکنیم، جزو پیش نیازهای نوشتن ریپورتاژ آگهی محسوب میشوند:
سئوی داخلی
اگه سایت شما نوپائه و تعداد محتواهای موجود در سایتتون پایینه و در نهایت تو سایتتون لینک سازی داخلی به خوبی انجام نشده، بهتره شروع به تولید محتوا در وبلاگ کنید و روی سئو داخلی سایتتون بیشتر کار کنید. همونطور که قبلاً هم بهش اشاره کردیم سئوی داخلی سایت در نوشتن ریپورتاژ از اهمیت زیادی برخورداره.
مشخص کردن هدف
در قدم بعدی که محتواهای سایتتون به حد مطلوب رسیدند و تونستید روی سئوی خارجی سایتتون کار کنید، بهتره هدفتون از رکورد ریپورتاژ را مشخص کنید و بر مبنای اون قدمهای بعدیتون رو بردارید. در کل اهداف اصلی مشاغل و کسب و کارها از انتشار رپورتاژ ارائه توضیحات از برند برای برندینگ و لینک سازی و سئو هست.
ارائه توضیحات از برند برای برندینگ
اگه هدف اصلی شما برندینگ هست، باید حتماً در متنهاتون یه قسمت رو برای توضیح اختصاصی در خصوص برندتون اختصاص بدید. برای مثال شرکت رایانه کمک یک شرکت خدمات کامپیوتریه که به صورت تلفنی و حضوری مشکلات کامپیوتری و موبایلی کاربران رو حل میکنه. این تنها بخشی از خدمات گسترده این شرکت در زمینه های سخت افزار، نرم افزار، شبکه، پشتیبانی اپلیکیشن های سازمانی و .... محسوب میشه. به این صورت لازمه شما خدمات و محصولات خود را در طول ریپورتاژ آگهی خود معرفی کنید
لینک سازی و سئو
یه سری دیگه از افراد هدفشون از نوشتن ریپورتاژ اینه که سئوی خارجی سایتشون رو از طریق ریپورتاژ آگهی تقویت کنند. برای این دسته از افراد چیزی که بیشتر از همه اهمیت داره اینه که لینکها و ارتباطاتی که با سایت اونها برقرار میشه از کیفیت بالایی برخوردار باشه. به عنوان مثال شما میتوانید مقاله ای با عنوان مناسب برای ریپورتاژ آگهی در سایت ما منتشر کنید که اگر در مقاله مورد نظر لینک گذاری های مناسب انجام داده باشید میتوانید از این طریق به افزایش رتبه سایت خود کمک کنید.
قدم اول در ریپورتاژ آگهی هدف گذاریه، همونطور که دیدید این دو هدف کاملاً از همدیگه متمایز هستند و مسیر متفاوتی را برای رسیدن به اونها باید طی کنید. پس تعیین هدف از اهمیت خیلی زیادی برخورداره. خیلی از کسب و کارها هر دو هدف بالا رو به عنوان هدف اصلیشون در نظر میگیرند و دلیلشونم اینه که دوست دارند از منافع هر دو هدف به نفع سایت خودشون استفاده کنند. برای دریافت راهنمایی بیشتر درباره نحوه لینک سازی و سئو در ریپورتاژ میتوانید با کارشناسان رایانه کمک از طریق شماره 9099071540 و یا 9099070192(از طریق تلفن ثابت) یا از طریق "صفحه تماس از موبایل" با کارشناسان متخصص ما اقدام کنید. همکاران ما در تمام طول هفته آماده اند تا پاسخگوی سوالات فنی شما باشند.
انتخاب رسانه مناسب شما
وقتی که قصد انتخاب رسانه رو دارید باید خیلی دقت به خرج بدید و در نهایت ریز بینی رسانهای رو انتخاب کنید که تناسب بیشتری با کسب و کارتون داره. کسایی که تونسته باشند هدف اصلیشون رو درست تعیین کنند راحتتر میتونن اقدام به انتخاب رسانه متناسب با حوزه فعالیت کسب و کارشون کنند.
مثلاً فرض کنید که حوزه کسب و کار شما به یه تخصص خاصی مربوط میشه، پس تو سایتهای عمومی نمیتونید نتیجه دلخواهتون رو دریافت کنید و برای اینکه نتیجه خوبی بگیرید باید سایتی که با موضوع و تخصص شما مرتبط تره رو انتخاب کنید. کسایی هم که هدفشون رو برندینگ کردن کسب و کارشون در نظر گرفتن بهتره خبرگزاریهای پربازدید رو برای منتشر کردن ریپورتاژ انتخاب کنند.
اعتبار سایت
با وجود اینکه اعتبار سایت یه شاخص کلیه و امکان اندازهگیری اون وجود نداره، اما میتونید از طریق یه سری ابزارهای خاص تا حدی اعتبار سایت رو بسنجید. از جمله مواردی که با استفاده از اونها میتونید اعتبار سایت رو مشخص کنید میتونیم به مواردی مثل تعداد بک لینکهای موجود در سایت، دامین آتوریتی، میزان ورودیهای سایت، رتبه سایت در الکسا و غیره اشاره کنیم. برای مشاهده این اطلاعات میتونید به بخش توضیحات هر رسانه مراجعه کنید. علاوه بر این شما میتونید از ابزار Mozbar برای سنجش میزان اعتبار رسانه استفاده کنید.
انتخاب موضوع
برای مشخص کردن موضوع ریپورتاژ آگهی میتونید موارد مختلفی مثل مشخص کردن حوزه فعالیت و سوالات مواردی که واسه مشتریاتون تو اون حوزه سواله میتونید استفاده کنید البته باید در نظر داشته باشید که موضوعی که انتخاب میکنید بهتره قبلاً تو بقیه سایتها منتشر نشده باشه معمولاً موضوعاتی که یه دغدغه یا سوال کاربر رو پاسخ میدن نسبت به بقیه موضوعات کاربردیتر و اثربخشتر خواهند بود
بررسی رقبا
همیشه سعی کنید از تجربیاتی که دیگران کسب کردند به نفع خودتون استفاده کنید. برای انجام این کار باید به مطالبی که رقبای شما قبلاً منتشر کردند یه نگاهی بندازید. اگر راجع به موضوعی که شما قصد نوشتن ریپورتاژ آگهی در رابطه با اون دارید، در سایت رقبا مقالهای دیدید، اون مقاله رو کامل مطالعه کنید تا بتونید برای نوشتن رپرتاژتون ازش نهایت استفاده رو ببرید. این کار به شما کمک میکنه تا با جمع آوری دادههایی که از رقبای مختلفتون به دست آوردید، مطلبتون رو کاملتر بنویسید و در این زمینه به یه مرجع تخصصی تبدیل بشید.
عنوان بندی ریپورتاژ
بعد از اینکه موضوعتون رو مشخص کردید، حالا باید شروع به نوشتن ریپورتاژ تون کنید. برای اینکه ریپورتاژ تون یه چهارچوب خوب و مناسب داشته باشه، بهتره قبل از نوشتن متن کلی، عناوین و زیر تیترهای اصلی مطلبتون رو مشخص کنید. از اونجایی که ریپورتاژ آگهی دارای یه طول کلمه مشخصه، بهتره از زیاده گویی در نوشتن پرهیز کنید و متن ریپورتاژ تون رو جوری بنویسید که در نهایت کاربر بتونه بعد از تمام کردن مطلب شما، متوجه بشه که یه متن کاملاً منسجم رو خونده که بخشهای مختلف اون به صورت زنجیروار به هم وصل بودند.
انواع ریپورتاژ آگهی
ریپورتاژ های آگهی فقط دارای قالب متنی نیستند و در قالبهای دیگهای مثل تصویری، دفاعی و ژورنالیستی میتونن منتشر بشوند. در ادامه قصد معرفی انواع ریپورتاژ آگهی به شما رو داریم:
ریپورتاژ آگهی تصویری
محتوای ریپورتاژ آگهی تصویری داخل یه عکس گنجونده شده. از این نوع ریپورتاژ عموماً برای تبلیغات استفاده میشه و معمولاً کمپانیهایی که تمایل به تبلیغات محصولات مختلفشون دارندريال از این نوع ریپورتاژها استفاده میکنند. معمولا سعی میشه که تولید این تصاویر جوری انجام بشه که بخشهایی از اونها بیشتر نظر کاربر رو جلب کنه تا کاربر ترغیب به خرید اون محصول بشه .پس میتونیم بگیم که هدف اصلی ریپورتاژ آگهی تصویری، جذب نگاه مخاطب هست.
ریپورتاژ آگهی دفاعیه
شرکتهایی که بین مردم معروف و شناخته شده و به اصطلاح برند هستند، خیلی وقتا در معرض بحرانهای رسانهای قرار میگیرند. در چنین مواقعی این کمپانیها برای کاهش آثار منفی بحرانهای رسانهای از ابزارهای مختلفی استفاده میکنند که یکی از این ابزارها ریپورتاژ آگهیه. در واقع این برندها دفاعیههای خودشون رو در قالب ریپورتاژ منتشر میکنند تا بتونند اذهان عمومی رو تحت تاثیر خودشون قرار بدهند.
ریپورتاژ آگهی ژورنالیستی
این نوع ریپورتاژ نقطه مقابل ریپورتاژ دفاعیه و در اون شرکتها در تلاش برای جذب نظر رسانهها به خودشون هستند. هدف اصلی از ریپورتاژ ژورنالیستی اینه که رسانهها ترغیب به نوشتن یک مطلب در خصوص اون شرکت بشوند. دلیل این امر هم اینه که معمولاً خبرهایی که توسط ژورنالیستها در خصوص کسب و کارها نوشته میشه از ارزش بالایی برخوردار هست.
یکی از بهترین سایتهایی که میتوانید برای رزرو ریپورتاژ آگهی به آن مراجعه کنید، مجموعه رایانه کمک میباشد .این مجموعه دارای اعتباری چند ساله در بین مخاطبان بوده و ریپورتاژ هایی که در این سایت درج میشوند، از ارزش بسیار بالایی برخوردار میباشند وعلاوه بر این قیمت در نظر گرفته شده برای درج ریپورتاژ آگهی در این مجموعه بسیار خوب و مقرون به صرفه است.
ویژگیهای یک ریپورتاژ آگهی خوب
وقتی که شما میخواید یک ریپورتاژ آگهی خوب بنویسید، باید سعی کنید نگارش اون رو جوری انجام بدید که ماهیت تبلیغاتی اون در پس جملات و کلمات شما پنهان بشه. همانطور که میدونید کار اصلی ریپورتاژ تبلیغات هست، ولی اگه نویسنده مهارت خوبی برای نوشتن ریپورتاژ آگهی داشته باشه، میتونه خلاقیت خودش رو در نوشتن مطلب به کار بگیره و جوری مطلب رو بنویسه که این حقیقت پنهان نگه داشته بشه. در ادامه قصد داریم خصوصیات یک ریپورتاژ مناسب و استاندارد را برای شما عنوان کنیم:
- یه ریپورتاژ خوب باید جوری نوشته بشه که انگار مخاطب مشغول خوندن یه داستان هست. پس باید نویسنده خلاقیت خودش رو برای داستان پردازی در ریپورتاژ به کار بگیره.
- نویسنده باید اهداف تبلیغاتی خودش رو با بیان مشکلات کاربر و تحریک اونها به خوندن ریپورتاژ برای حل مشکلاتشون برانگیخته کنه.
- یه ریپورتاژ آگهی خوب باید از لحن روانی برخوردار باشه و سعی بشه نگارش اون جوری انجام بشه که با بقیه محتواهایی که برای اون برند نوشته شده، نزدیکی داشته باشه.
- هر ریپورتاژ استاندارد دارای طول تقریبی ۷۰۰ تا ۱۵۰۰ کلمه است. پس باید از پرگویی بیش از حد در خصوص یه موضوع در نوشتن ریپورتاژ پیشگیری بشه تا مخاطب انگیزه کافی برای خوندن ادامه مطلب را داشته باشه.
- در طول نگارش ریپورتاژ باید کلیه استانداردهای نگارشی و سئوی محتوا رعایت بشه.
- یه ریپورتاژ خوب باید از ساختار منسجمی برخوردار باشه و بخشهای مختلف اون به همدیگه به صورت زنجیروار به هم مربوط باشند. این کار به مخاطب کمک میکنه تا راحتتر مطلب رو متوجه بشه. معمولاً نویسندهها از زیر تیترها و ساختارهای بولت وار برای رسیدن به این هدف استفاده میکنند.
- مطالب ریپورتاژ شما باید حاوی مطالبی باشه که بتونه تجربه کاربری مخاطب رو با خوندن اون مطلب افزایش بده.
- برای اینکه متن ریپورتاژ از حالت یکنواختی خارج بشه میتونید از جملات خلاقانه و یا شعارهای مخصوص برندتون واسه معرفی کردن خدمات و محصولاتتون استفاده کنید.
- نگارش متن ریپورتاژ باید به نحوی انجام بشه که کاربر کاملاً متوجه اصل موضوع بشه. حتی اگه میخواید یه اصطلاح تخصصی در حوزه کاری خودتون رو هم به کار ببرید، باید جوری مطلب رو بنویسید که موضوع کاملاً ساده و شفاف نوشته بشه تا مخاطب موضوع را کاملاً درک کنه.
- به خاطر محدود بودن طول کلمات ریپورتاژ بهتره به هیچ عنوان صحبتهای حاشیهای و نامرتبط در مطلبتون نداشته باشید.
- ریپورتاژ ها معمولاً روی جزئیات تمرکز دارند و یه ویژگی یا خدمت خاص رو به کاربرا توضیح میدهند. پس کلیگویی جایی در ریپورتاژ نداره.
- ه جای اینکه تو ریپورتاژ اتون از مزایای محصولتون بگید، بهتره فواید اون محصول برای مشتری رو بازگو کنید.
نحوه نگارش یک ریپورتاژ استاندارد و حرفهای چگونه است؟
شاید براتون جالب باشه که بدونید از ریپورتاژ آگهی فقط تو دنیای مجازی استفاده نمیشه. بلکه امروزه تو خیلی از مجلات و روزنامههای کاغذی هم شاهد درج ریپورتاژ های مختلف هستیم. اگه میخواید یه ریپورتاژ آگهی حرفهای که همه اصول و قواعد دپورتاژ نویسی توش رعایت شده رو بنویسید، می تونید از راهکارهای زیر کمک بگیرید:
داستان پردازی خلاقانه
در طول روز کسب و کارهای زیادی برای اینکه خدمات و محصولاتشون رو تبلیغ کنند از ریپورتاژ استفاده میکنند. پس اگه میخواین ریپورتاژ شما بتونه بین این همه ریپورتاژ برتر بشه، بهتره از شیوه داستان سرایی برای نوشتن ریپورتاژ تون استفاده کنید، چون ذات آدمها جوریه که قصه رو دوست دارند. استفاده از این تکنیک به شما کمک میکنه تا در مواقعی که میخواید واسه یک کسب و کار چند تا ریپورتاژ مختلف بنویسید بتونید برای هر کدوم از محتواهاتون یه داستان مجزا پیدا کنید. برای اینکه بتونید داستان هر ریپورتاژ رو پیدا کنید دو تا تکنیک مختلف رو میتونید استفاده کنید:
تکنیک دشمنی: فرض کنید که قصد نوشتن ریپورتاژ در خصوص یه سیستم حسابداری ابری داریمد. در این صورت دشمن شما میتونه سیستم آفلاین حسابداری یا سررسید پرداخت مالیات باشه.
تکنیک مشکل تراشی: اینکه شما واسه پرداخت مالیات در سررسید آماده نباشید، مثل این میمونه که شما رو به یه شکنجهگاه وارد کنند. علاوه بر این مدیران ارشد کسب و کارها در صورت داشتن حساب سیستم حسابداری آفلاین امکان دسترسی بدون محدودیت به حساب کتابهاشون رو ندارند.
تو هر دو تا تکنیک بالا شما میتونید خدمت یا خدمات یا محصولتون رو به عنوان راه حل رفع مشکلات معرفی کنید.
مرتبط بودن متن ریپورتاژ با عنوان اصلی
دلیل اصلی اینکه یه مخاطب روی لینک مطلب شما کلیک میکنه تا اون رو بخونه دقیقاً عنوان اصلی یا تیتر مطلبتون هست. پس اگه مطلب ریپورتاژ شما با عنوانش هماهنگ نباشه، اعتماد مخاطبا رو از دست میدید. متاسفانه خیلی از افراد این اشتباه رو در نگارش مطالبشون انجام میدهند و با وجود اینکه یه مطلب خوب با سئوی مناسب مینویسند، اما از اونجایی که مطلبشون با عنوانشون همخونی نداره نمیتونن بازخورد مناسبی رو دریافت کنند.
سرمایهگذاری بر روی مخاطبین
همانطور که میدونید دلیل اصلی نوشتن ریپورتاژ خدمت به مشتریه و به همین خاطر اگه شما بتونید یه محتوای با کیفیت به مخاطبینتون ارائه بدید، امکان جذب مخاطبین جدید رو هم خواهید داشت. در نتیجه باید موقع نوشتن ریپورتاژ آگهی تلاش کنید تا عنوان اصلی رو به درستی انتخاب کنید و یکی از مشکلات مخاطبین رو در طول ریپورتاژ براش حل کنید. پس باید محتواتون رو جوری بنویسید که به نحوی به مشتری بگید که خدمات یا محصول شما چطوری میتونه مشکلات و چالشهای اونها رو حل کنه.
پایان خوشایند
همونطور که در ابتدای این بخش بهتون گفتیم، شما باید ریپورتاژهاتون رو به صورت یک قصه و داستان روایت کنید و یه پایان خوش براش در نظر بگیریدو پس داشتن یه جمعبندی اصولی میتونه به شما کمک کنه تا محتوای جذاب و کاملی رو در اختیار مخاطبینتون قرار بدید و سعی کنید در بخش جمع بندی تمام سعیتون رو برای جلب اعتماد مخاطبین و داشتن پایانی خوش به کار بگیرید و رابطتون رو جوری باهاش برقرار کنید که اون شما رو به عنوان یه همراه کار بلد و دلسوز در نظر بگیره.
برای دریافت راهنمایی بیشتر درباره نحوه نگارش یک ریپورتاژ استاندارد و حرفهای میتوانید با کارشناسان رایانه کمک از طریق شماره 9099071540 و یا 9099070192(از طریق تلفن ثابت) یا از طریق "صفحه تماس از موبایل" با کارشناسان متخصص ما اقدام کنید. همکاران ما در تمام طول هفته آماده اند تا پاسخگوی سوالات فنی شما باشند.
جمع بندی
در این مقاله ما سعی کردیم به شما کمک کنیم تا بتونید یه ریپورتاژ آگهی مناسب بنویسید تا از این طریق بتونید تعداد مخاطبینتون رو افزایش بدید و اعتماد مخاطبین را به خودتون جلب کنید. پس سعی کنید در حین نوشتن ریپورتاژهاتون اصلی و استانداردهای ضروری برای نوشتن ریپورتاژ رو رعایت کنید تا در نهایت بتونید با استفاده از اون کالا و خدماتتون رو به بهترین شکل ممکن به سایرین تبلیغ کنید. در طول نوشتن ریپورتاژ از گزافه گویی پرهیز کنید و سعی کنید موضوعتون رو جوری بنویسید که مخاطب اون رو به صورت یه داستان تصور کنه و برای خوندن ادامه مطلب ترغیب بشه.
آیا شما هم تا به حال تجربه ریپورتاژ نویسی رو داشتید؟ رعایت چه اصول و مواردی برای نوشتن ریپورتاژ آگهی رو به بقیه توصیه میکنید؟ با در میون گذاشتن تجربیاتتون در زمینه نوشتن ریپورتاژ آگهی میتونید به بقیه کاربرا کمک کنید تا بتونند یه ریپورتاژ آگهی خوب برای تبلیغ کالاها و خدماتشون بنویسند. اگر سوالی درباره نحوه نوشتن یک ریپورتاژ آگهی مناسب داشتید، به راحتی میتوانید با خدمات کامپیوتری رایانه کمک از طریق شماره 9099071540 و یا 9099070192(از طریق تلفن ثابت) یا از طریق "صفحه تماس از موبایل" با کارشناسان متخصص ما اقدام کنید. همکاران ما در تمام طول هفته آماده اند تا پاسخگوی سوالات فنی شما باشند.
قابل توجه شما کاربر گرامی: محتوای این صفحه صرفاً برای اطلاع رسانی است در صورتی که تسلط کافی برای انجام موارد فنی مقاله ندارید حتما از کارشناس فنی کمک بگیرید.