محصولات شرکت میکروتیک شامل نرم افزار RouterOS ، روترهای میکروتیک و مسیریاب ها سوئیچ ها ، سیستم های بی سیم، محصولات LTE ، منبع تغذیه ، کارت وایرلس، رادیو وایرالس ها و در نهایت لوازم جانبی مثل آداپتور و کابل آداپتور، منبع تغذیه، کانورتر، باکس روتر برد و ماژول و ... است.
🔴شما میتوانید برای ارتباط با ما از طریق تلفن های ثابت با شماره 9099071540 یا 9099070192 (با تلفن ثابت ) یا از طریق "صفحه تماس از موبایل" با کارشناسان متخصص ما اقدام کنید
همکاران ما در تمام طول هفته آماده اند تا پاسخگوی سوالات فنی شما باشند
فهرست
✅آشنایی با شرکت میکروتیک
✅انواع محصولات میکروتیک
✅محصولات نرم افزاری شرکت میکروتیک
✅ویژگی های سیستم عامل میکروتیک RouterOS
✅محصولات سخت افزاری میکروتیک
✅ویژگی های سیستم عامل میکروتیک RouterOS
✅معماری های سخت افزاری میکروتیک
✅روتربرد میکروتیک (RouterBoard)
✅سوئیچهای میکروتیک (Switch)
✅کلود کر روتر میکروتیک
✅رادیو وایرالس های میکروتیک
✅محصولات لایسنس میکروتیک
✅محصولات اینترفیس میکروتیک Interface
✅لوازم جانبی میکروتیک Accessories
✅ابزار مانیتورینگ اختصاصی میکروتیک به نام Dude
✅آموزش میکروتیک
✅مشتریان شرکت میکروتیک چه افرادی هستند؟
آشنایی با شرکت میکروتیک
شرکت میکروتیک، در سال 1995 در کشور لتونی تأسیس شد. این شرکت در ابتدا در زمینه isp و سرویس های بین المللی فعالیت می کرد، به سرعت و بعد از گذشت 2 سال از شروع فعالیت اصلی ترین محصول شرکت میکروتیک یعنی نرم افزار RouterOS معرفی شد. در سال 2002 هم محصولات سخت افزاری میکروتیک با برند RouterBOARD به بازار تجهیزات شبکه ارائه شدند. .
در حال حاضر شرکت میکروتیک سخت افزار و نرم افزار مربوط به حوزه اینترنت و شبکه تولید می کنه و در این خصوص بسیار موفق عمل کرده و جهش چشمگیری از تولید روتر ها و سیستم های وایرلس ISP به سمت ارائه محصولات متنوع در تجهیزات شبکه داشته و بازار و در اختیار خودش قرار داده به نحوی که تولیدات نرم افزار و سخت افزاری شرکت میکروتیک به بیش از 145 شرکت در جهان صادر می شود و نکته جالب دیگر این است که تنها 140 کارمند دارد!:در ادامه انواع محصولات میکروتیک رو بررسی می کنیم.
برای اینکه میکروتیک شما بدون مشکل باشه لازمه که همیشه سیستم عاملش رو روی جدید ترین نسخه قرار بدید! بنابراین پیشنهاد میکنم مطلب آپدیت نرم افزاری میکروتیک را مطالعه کنید.
انواع محصولات میکروتیک
محصولات شرکت میکروتیک به 3 دسته کلی تقسیم می شه:
🟡محصولات نرم افزاری RouterOS
🟡محصولات سخت افزاری RouterBOARD
🟡آموزش میکروتیک
محصولات نرم افزاری شرکت میکروتیک
از شناخته شده ترین محصولات نرم افزاری میکروتیک میشه RouterOS رو نام برد.این نرم افزار بر پایه لینوکس تولید شده و و با نصب روی سخت افزار اختصاصی RouterBOARD یا رایانه های مبتنی بر استاندارد x86 سخت افزار رو به یک روتر شبکه تبدیل میکنه.
ویژگی های سیستم عامل میکروتیک RouterOS
نرم افزاری میکروتیک RouterOS دارای قابلیت ها ی زیادی است و از این دسته میشه موارد زیر رو نام برد:
✔مسیریابی، فایروال
✔مدیریت پهنای باند
✔ نقطه دسترسی به وایرلس
✔سیستم کنترل پهنای باند اینترنت
✔Dynamic Routing Protocol
از دلایل محبویت RouterOS علاوه بر ویژگی هایی منحصر به فردی که در اختیار کاربر قرار می ده پایداری در ارائه سرویسها می باشد.
محصولات سخت افزاری میکروتیک
در ادامه موضوع آشنایی با محصولات میکروتیک به سخت افزار می رسیم. در سال ۲۰۰۲ میکروتیک تولیدات سخت افزاری را با هدف ساختن تجهیزات حرفه ای برای سطوح بالاتر شبکه شروع کرد و رقابت جدی با برند سیسکو از همین جا پایه گذاری شد، یکی از دلایل موفقیت شرکت میکروتیک ارائه محصولات با کیفیت در عین حال با قیمت مناسب بود البته ناگفته نماند که سیسکو هم جا خالی نداد و هنوز هم جز برندهای مطرح این عرصه است.
از مزایای دیگه محصولات سخت افزاری میکروتیک سهولت در راه اندازی اون هاست که موضوع مهمی برای کاربرها محسوب میشه. استقبال و فروش چشمگیر محصولات میکروتیک در زمان کوتاه باعث توسعه روزافزون این برند شد و محصولات بسیار متنوع سخت افزاری تولید کرد و جامعه هدف یعنی کاربران شبکه و اینترنت رو به مشتریان خودش تبدیل کرد. .
معماری های سخت افزاری میکروتیک
روترهای میکروتیک بر اساس ویژگی های سخت افزاری، دارای معماری های مختلفی هستند و به ۷ دسته اصلی تقسیم می شوند. عبارتند از:
ARM
PPC
MIPSBE
TILE
SMIPS
ESP
MMIPS
روتربرد میکروتیک (RouterBoard)
روتر میکروتیک وسیله ای است که دو یا چند شبکه سوئیچ بسته یا زیرشبکه را به هم متصل می کند. انواع روترهای میکروتیک به دو دسته کلی تقسیم می شوند. 1-پکیج کامل یعنی برد، آداپتور، آنتن( در مدل های بیسیم وجود دارد) و ، مبدل POE جعبه... 2- دسته دوم فقط از یک برد تشکیل شده اند که کارایی آن ها استفاده به عنوان اکسس پوینت و کلاینت است در برخی دیگر نیز به عنوان روتر و سوئیچ استفاده می شوند. برای داشتن اطلاعات تکمیلی در این موضوع میتونید مطلب انواع روترهای میکروتیک رو مطالعه کنید.
سوئیچهای میکروتیک (Switch)
مهمترین مزیت استفاده از سوئیچ ها امکان اتصال تعداد زیادی کاربر در شبکه است. انواع سوئیچ های میکروتیک تولید شده اند که دارای پورت های مختلفی هستند که کمترین اون ها 5 پورت اترنت داره و بیشترین تعداد پورت در سوئیچ های میکروتیک 48 عدد است البته ناگفته نماند که در بعضی از مدل ها تراشه وای فای وجود داره که از دستگاه به صورت بی سیم میشه استفاده کرد. اگه مایل بودی درباره این موضوع اطلاعات بیشتری داشته باشی مطلب انواع سوئیچ های میکروتیک رو برای مطالعه پیشنهاد می کنیم.
کلود کر روتر میکروتیک
کلود کر روتر میکروتیک از سری روترهای قدرتمند و پر سرعت برند mikrotik هستند این نوع از روترها با داشتن پردازنده های قوی امکان پردازش چندین میلیون بسته در ثانیه را دارند . بعضی از از انواع کلود کر روترها جهت استفاده در رک تولید شده اند که به اصطلاح به آن ها رکمونت می گویند. که غالباً در زیر ساخت یا شرکت های تامین کننده اینترنت استفاده می شود.
رادیو وایرالس های میکروتیک
یکی از تجهیزات بی سیم و پرکاربرد شبکه، رادیو وایرلس میکروتیک و میشه نام برد. رادیو وایرالس ها محدودیت مسافت برای ارسال اطلاعات و داده ها رو رفع می کنند و با استفاده از آن ها بدون نیاز به کابل کشی می توان انتقال اطلاعات در فواصل دور و نزدیک را انجام داد. برای اینکه با این رادیوها بیشتر آشنا بشی میتونی سری به مطلب رادیو وایرلس میکروتیک چیست بزنی.
محصولات لایسنس میکروتیک
لایسنس های میکروتیک همان مجوزهایی هستند که بنا بر مشخصات سخت افزاری روتربردها و پشتیبانی از کلاینت ها User Manager رو فراهم می کنند. و بر اساس Level لایسنس امکاناتی را به RouterOS می دهند.. لایسنس ها در چهار سطح، سه، چهار، پنج و شش ارائه می شوند. که سطح لایسنس ها با پشتیبانی User Manager ارتباط مستقیم داره هرکدام سطح ها امکان پشتیبانی از مقدار معینی کلاینت دارند.
محصولات اینترفیس میکروتیک Interface
به پورت هایی که یک دستگاه رو به شبکه متصل می کنند اینترفیس گفته می شود اینترفیس برای روتربورد های میکروتیک هم تولید شده که از این دسته می توان محصولاتی مانند کارت های مبدل، ماژول های فیبر نوری، کارت های وایرلس و … رو نام برد.
برای تو هم سواله که وی پی اس اشتراکی چیه؟ برای اینکه با سرور مجازی و کاربردهاش بیشتر آشنا بشی مقاله VPS اشتراکی چیست رو از دست نده
محصولات میکروتیک wireless outdoor
در معرفی این محصول اولین موضوع این است که همانطور که از نام آنها پیداست برای محیط های خارجی هستند. نکته ای که در ارائه این سری از محصولات در نظر گرفته شده این است که انتخاب جنس بدنه آنها بخاطر محیط مورداستفاده آنها که خارج از ساختمان و در فضای باز می باشد صورت گرفته است. بعضی مدل های این دسته قابلیت وصل شدن به آنتن یا کانکتور را نیز دارند که جزو دستگاه های connectorized قرار می گیرند.
دسته بندی آنها شامل رادیوهای اوت دور، متال و همینطور رادیوهای وایرلس می باشد و ویژگی آنها این است که در باندهای فرکانسی متفاوتی عمل می کنند. رادیوهای میکروتیک به گونه ای هستند که میزان نیروی کارت های بی سیم و آنتن به یک اندازه نیست. و در دسته های سری QRT ، سری sextant و سری sxt، قرار می گیرند.
لوازم جانبی میکروتیک Accessories
شرکت mikrotik در کنار تولید تجهیزات شبکه مانند انواع مدل های وایرالس میکروتیک ، سوئیچ، ، اکسس پوینت و ... لوازم جانبی هم به بازار عرضه می کند، برخی از لوازم مصرفی هستند مثل آداپتور که ممکن است دچار خرابی شوند در نتیجه نیاز به تهیه مجدد آن وجود دارد. اکسسوری های برند میکروتیک همان لوازم جانبی هستند که در بازار وجود دارند مانند آداپتور، PoE courerouter ها، رابط های برق، پورت های مختلف، کابل ها، بدنه های کیس و …
ابزار مانیتورینگ اختصاصی میکروتیک به نام Dude
ابزارهای زیادی برای مانیتور و نظارت شبکه توسعه پیدا کرده اند. میکروتیک در این خصوص هم ابزار Dude را ارائه کرده است که در کنار کاربری آسان بسیار کارآمد است و تمام سخت افزارهای زیر ساختی مانند روتر و سوئیچ های شبکه به خصوص برند میکروتیک را به خوبی مانیتور کرده است.
آموزش میکروتیک
آموزش میکروتیک هم از خدمات این شرکت محسوب می شود و در حوزه آموزش و ارائه مدارک مربوط به دوره های شبکه برای دانشجوها و علاقه مند های این حوزه دوره هایی را در سرایر دنیا برگزار می کند. .
مشتریان شرکت میکروتیک چه افرادی هستند؟
محصولات میکروتیک، طیف مشتریان بسیار گسترده ای از کاربران خانگی تا سازمان ها و شرکت های بزرگ هستند. برخی از شرکت هایی که از محصولات میکروتیک استفاده می کنند، بسیار بزرگ هستند. شرکت هایی مثل موتورلا، زیمنس، میتسوبیشی، اریکسون، وودافون، اچ پی و حتی ناسا، از جمله شرکت های بزرگی هستند که با میکروتیک همکاری می کنند.
سخن اخر
در این مقاله معرفی و انواع دسته بندی میکروتیک رو بررسی کردیم اگر سوالی در این خصوص داشتید روی کمک همکاران ما در رایانه کمک حساب کنید.
شما میتوانید برای ارتباط با ما از طریق تلفن های ثابت با شماره 9099071540 یا 9099070192 (با تلفن ثابت ) یا از طریق "صفحه تماس از موبایل" با کارشناسان متخصص ما اقدام کنید
همکاران ما در تمام طول هفته آماده اند تا پاسخگوی سوالات فنی شما باشند
قابل توجه شما کاربر گرامی: محتوای این صفحه صرفاً برای اطلاع رسانی است در صورتی که تسلط کافی برای انجام موارد فنی مقاله ندارید حتما از کارشناس فنی کمک بگیرید.