شبکه کامپیوتری چیست؟ انواع شبکه کامپیوتری کدام است؟ کاربرد شبکه های کامپیوتری چیست؟ مزایای استفاده از شبکه کامپیوتری چیست ؟ اگر شما هم با این سوالات مواجه شده و پاسخ آنها را نمیدانید به شما پیشنهاد میکنیم مطالعه ی این مطلب از خدمات کامپیوتری رایانه کمک را از دست ندهید.
✴️✴️ تماس با کارشناسان فنی رایانه کمک : ☎️از طریق تلفن ثابت 9099071540 و 📱 از طریق موبایل 0217129
ویدیوی راه ارتباط با کارشناسان رایانه کمک
اگر در زمینه های شبکه و اینترنت مشکل دارید پیشنهاد میکنم از یک کارشناس متخصص مثل کارشناسان متخصص رایانه کمک، راهنمایی بگیرید داخل ویدیوی زیر راه های ارتباط با کارشناسان رو بهتون توضیح دادیم.
شبکه های کامپیوتری
بهتر است در قدم اول به این سوال پاسخ دهیم که شبکه کامپیوتری چیست؟ امروزه به دلیل گسترش ارتباطات و شبکه های کامپیوتری کمتر کسی را میتوان پیدا کرد که با علم شبکه کامپیوتری آشنایی نداشته باشد، در واقع این علم از تلفیق علومی همچون الکترونیک، مخابرات و کامپیوتر بوجود آمده است.
بطور کلی شبکه کامپیوتری به اتصال دو یا چند کامپیوتر با هدف اشتراک گذاری و بهبود ارتباطات گفته میشود. در واقع اتصال کامپیوترهای شخصی (لپتاپ و رایانه رومیزی) یا کامپیوترهای سرویس دهنده از طریق روتر، سوئیچ و اکسس پوینت تشکیل یک شبکه کامپیوتری خواهد داد که با هدف مبادله ی داده ها و اشتراک گذاری ایجاد میشود.
📌برای دانستن نقش اکسس در شبکه حتما این مطلب را مطالعه کنید.
امروزه علاوه بر رایانه های شخصی دستگاه های دیگری نظیر تلفنهای هوشمند، دوربین های مدار بسته، تبلت، کنسول های بازی و... نیز میتوانند به شبکه متصل شوند. در حقیقت به جهت تشکیل یک شبکه کامپیوتری باید دو یا چند کامپیوتر با کمک یک رابط فیزیکی همانند کابل یا از طریق بیسیم به یکدیگر متصل شوند.
📌کانفیگ کردن مودم با کامپیوتر رو بلدن! اما مرد اونیه که راه اندازی مودم با گوشی بلد باشه...
در کجا شبکه کامپیوتری استفاده میشود؟
شبکه کامپیوتری برای ساده تر کردن ارتباط ما ایجاد شده تا به جای اینکه اطلاعات را با روش های قدیمی جا به جا کنیم از تکنولوژی روز بهره مند بشیم.
به عنوان مثال در زمان قدیم برای ارتباط بین کامپیوتر خود ابتدا دیتا را به فلش مموری یا هارد خود متصل میکردیم و سپس به دستگاه دوم متصل و به آن انتقال میدادیم. اما با شبکه کردن کامپیوتر به هم به سادگی دیتا را با سرعت زیاد بین دستگاه ها منتقل بکنیم.
امروزه در شرکت های بزرگ و کوچک، بانک ها، ادارات دولتی و خصوصی، سوپرمارکت های بزرگ، خانه های نسل جدید، ماشین نوین و... از شبکه کامپیوتری استفاده میشه.
بنابراین میتوان گفت که از شبکه های کامپیوتری در بیشتر فعالیت های امروزی نقش داره و نمیشه نقش اون رو نادیده گرفت.
📌پیشنهاد مطلب: در همه گوشی ها یک فضای دیگه هم وجود داره که بهش میگیم فضای دوم که به کاربر کمک میکنه از حریم شخصیش محافظت کنه. اگه گوشیت اندرویدی هست و از برند سامسونگ میتونی مقاله فضای دوم گوشی سامسونگ رو مطالعه کنی و در این مورد اطلاعات بیشتری کسب کنی.
چرا شبکه های کامپیوتری اهمیت دارد؟
به طور خیلی خلاصه به این دلیل شبکه کامپیوتری اهمیت داره که هزینه را کم میکنه، منابع بیشتری در اختیار شما قرار میده، سهولت در ارسال و دریافت اصلاعات وجود داره، محدودیتی نداره و میشه در هر مکانی آن را راه اندازی کرد.
اما اگر قصد داشته باشیم به تمام موارد وجود شبکه کردن کامپیوتر با هم اشاره کنیم میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
🟢استفاده از منابع به صورت مشترک
یکی از مزایای ارتباط شبکه این هستش که میشه یک منبع دیتا ایجاد کرد و اون رو به صورت شبکه بین تمام اجرای شبکه پخش کرد. با این کار دیگر نیازی نیست هر دستگاه به سخت افزاری خاصی متصل باشه چون همه به صورت شبکه به هم متصل هستند.
مثلا داخل شرکت های که نیاز داره کارمنداش با هم در ارتباط باشن، از یک سرور استفاده میکنه تا همه اطلاعات داخل اون ذخیره بشه و واحد های مختلف بتونن در لحظه و بدون دخالت تو کار هم به اطلاعات دسترسی داشته باشن.
یا اینکه کار تیم شبکه رایانه کمک داخل یکی از پروژه های که انجام دادن این بود که یک شرکتی که 40 تا کارمند داشت به جای اینکه برای همه آنها یک کامپیوتر چند میلیونی اسمبل کنند. یک سرور قدرتمند ایجاد کرد و تمام کامپیوتر ها را به آن متصل کرد تا از آن استفاده کنند. این کار باعث کاهش هزینه و بهرهبری اطلاعات در شرکت های خارجی پیاده سازی میشود که امروزه به لطف کارشناسان شبکه رایانه کمک قابل پیاده سازی است.
🟢هیچ محدودیت جغرافیایی وجود ندارد
تا قبل از دوران کرونا هیچ کس ارتباط شبکه رو جدی نمیگرفت و همه میگفتن به درد کار نمیخوره. اما وقتی که این بیماری فراگیر شد و هیچکس نمیتونست از منزل خارج بشه متوجه قدرت شبکه شدیم که چقدر میتونه فاصله های جغرافیایی رو از بین ببره.
دیگه تمام کارمند ها میتونن راحت و بدون درد سر از خونه به فعالیت های کاری خودشون برسن. از طرف دیگه تمام دانش پژوهان میتونستن بدون هیچ محدودیت جغرافیای سر کلاس حظور داشته باشن و از تحصیلشون عقب نیوفتن و هزاران مورد دیگه.
وجود شبکه کامپیوتری میتونه علاوه بر برداشتن محدودیت زمانی، محدودیت فیزیکی هم رفع کنه و بابت همینه که در دنیا امروز از اون استفاده میشه. در رابطه با برند میکروتیک آشنایی داری؟ میدونی چه کمکی به شبکه های بزرگ و کوچک کرده؟ پس حتما مقاله معرفی برند میکروتیک رو بخون و استفاده کن.
📍 میخوای رمت رو تعویض بکنی؟ پس حتما نگاهی به مقاله تعویض رم لپ تاپ بیاندازید.
چگونه از شبکه کامپیوتری استفاده کنیم؟
شبکه کامپیوتری زیرساخت های مختلفی داره که در ادامه این مقاله کامل به اونا هم اشاره میکنیم اما برای استفاده از شبکه کامپیوتری لازمه اول باید بدونیم که برای چه کاری میخواییم از اون استفاده کنیم! عجیب شد نه؟ الان بیشتر توضیح میدم.
مثلا شیوه استفاده از شبکه کامپیوتری داخل شرکت های بزرگ با یک کاربر خانگی فرق میکنه بنابراین در اولین قدم باید بدونیم که قراره با شبکه چیکار کنیم؟ اطلاعات جابهجا کنیم یا برای اینترنت استفاده کنیم یا برای مدیریت اطلاعات استفاده کنیم یا برای هر کاری دیگه ای...
بنابراین در این شرایط پیشنهاد اینه که با یک متخصص شبکه کامپیوتری در ارتباط باشید و مشاوره بگیریم. این مشاوره کامل میتونه کمکمون کنه که ما چی چیزی نیاز داریم و در انتخابمون اشتباه نکنیم.
📌پیشنهاد مطلب : شبکه کردن دو کامپیوتر با کابل LAN
کاربرد شبکه کامپیوتری چیست؟
از جمله اصلیترین کابردهای شبکه کامپیوتری میتوان به موارد ذیل اشاره کرد:
🔵اشتراک گذاری اطلاعات در شبکه کامپیوتری
یکی از اصلیترین کاربردهای شبکه کامپیوتری برای کاربران به اشتراک گذاشتن اطلاعات، اپلیکیشنها و فایلها میباشد. افراد میتوانند براحتی پوشه ها، نرم افزارها و داده های خود را به اشتراک گذاشته و با یکدیگر بصورت آنلاین و دورکاری همکاری داشته باشند.
🔵اشتراک گذاشتن سخت افزارها در شبکه
از دیگر کاربردها و ویژگی های شبکه های کامپیوتری، اشتراک گذاری لوازم جانبی و منابع سخت افزاری میباشد. بعنوان مثال تمامی کاربران شبکه رایانه ای میتوانند از یک پرینتر استفاده کرده و این امر موجب کاهش هزینه های یک سازمان خواهد شد.
🔵قابلیت VoIP در شبکه های کامپیوتری
با استفاده از شبکه های رایانه ای و با کمک پروتکل اینترنت (IP)، کاربران میتوانند با دیگر افراد شبکه ارتباط صوتی VoIP برقرار کنند.
🔵برقراری ارتباطات ویدیویی و متنی در شبکه رایانه ای
کاربران یک شبکه ی کامپیوتری میتوانند براحتی با یکدیگر ارتباطات صوتی، ویدیویی و متنی داشته باشند.
📍روش های امنیت شبکه رو می دونی؟ میخوای روی کامیپیوتر یا لپ تاپ اجرا کنی؟ مقاله روشهای تامین امنیت شبکه کامپیوتر و لپ تاپ را بخون.
اهداف تشکیل شبکه کامپیوتری چیست؟
حال که با تعریف شبکه کامپیوتری چیست آشنا شده اید لازم است اهداف شبکه های کامپیوتری یا رایانه ای را بدانید، از جمله مهمترین مزیت های این شبکه میتوان به موارد ذیل اشاره کرد:
🟡کوتاه کردن فواصل در شبکه رایانه ای
یکی از اصلی ترین مزیت ها و اهداف شبکه های کامپیوتری از بین بردن فواصل بین افراد و کاربران است بطوری که میتوانید در یک صدم ثانیه با دورترین کاربر در نقطه ی دیگری از دنیا ارتباط برقرار نمایید.
🟡کاهش هزینه ها در انتقال و اشتراک داده ها
با اشتراک منابع و اطلاعات مختلف میتوانید در هزینه های رفت و آمد تا حد قابل توجهی صرفه جویی نمایید.
🟡بالا بودن امنیت شبکه کامپیوتری
استفاده از شبکه های کامپیوتری یکی از روش های ایمن به جهت تبادل اطلاعات میباشد.
🟡اشتراک گذاری منابع در شبکه ها
به اشتراک گذاشتن منابع سخت افزاری و نرم افزاری از دیگر ویژگی های شبکه کامپیوتری میباشد.
🟡دسترسی به انتقال ساده ی اطلاعات
شما میتوانید در یک شبکه کامپیوتری با یک کلیک اطلاعات را به هر نقطه ای از دنیا ارسال نمایید.
📍پیشنهاد مطلب: با تحولات ارتباطات تلفنی در فضای کسب و کار آشنا هستید؟👈 مقاله ویپ چیست👉 را از دست ندهید.
انواع شبکه کامپیوتری چیست؟
اکنون که مفهوم شبکه کامپیوتری چیست را بصورت کامل متوجه شده اید بهتر است با انواع شبکه های کامپیوتری نیز آشنا شوید. از جمله انواع شبکه های ارتباطی میتوان به موارد ذیل اشاره کرد:
- ocal Area Network :LAN(شبکه محلی)
- WAN: Wide Area Network (شبکه گسترده)
- PAN: Personal Area Network (شبکه منطقه شخصی)
- MAN: Metropolitan Area Network (شبکه شهری)
📌دوست داری بدونی چطور میشه داخل محل کار از یک خط تلفن با چند تا مودم استفاده کرد؟ این روش مخصوص سازمان ها و شرکت های بزرگ! روش تبدیل modem به access point😎
1. آشنایی با شبکه محلی LAN
در این شبکه سیستم ها در فاصله ی کمی از یکدیگر قرار گرفته اند. معمولا شبکه ی لن در یک مدرسه، ساختمان، مغازه، شرکت یا خانه اجرا میشود.
این شبکه بعنوان رایج ترین شبکه محلی شناخته میشود و برای اتصال از یک رسانه ارتباطی بیسیم (wireless local area network ) و کابلهای کواکسیال بهره میبرد. این شبکه محلی از تکنولوژیهای Ethernet) IEEE 802.3) و WiFi) IEEE 802.11) استفاده میکند. شبکه ی lan بعنوان کوچکترین نوع شبکه از نظر تعداد سیستم و موقعیت جغرافیایی بوده و ارزان قیمت میباشد، علاوه بر این در صورت وجود خطا یا عیب براحتی میتوان شبکه ی محلی را عیب یابی کرده و مشکل را برطرف نمود.
پیشنهاد مطلب: میدونی انواع خدمات شبکه چیست؟ و یا یک پشتیبان شبکه چه خدماتی را ارائه میدهد؟ روی لینک کلیک کن و مقاله رو بخون
2. معرفی شبکه کامپیوتری گسترده WAN
شبکه ی WAN محدوده ی وسیعی مانند یک کشور یا حتی قاره را پوشش میدهد و قادر است چند شبکه ی محلی را به یکدیگر متصل نماید. در واقع یکی از بزرگترین شبکه های WAN در دنیا، اینترنت میباشد.
در این شبکه ی گسترده اتصال فیزیکی از طریق اتصالات تلفن و مخابراتی انجام خواهد شد. در شبکه های گسترده ی WAN در فواصل طولانی از فناوریهایی از قبیل ATM Frame Relay استفاده میشود. در واقع این شبکه ی جهانی بزرگترین و پیچیده ترین نوع شبکه به حساب می آید.
لازم است بدانید راه اندازی شبکه های WAN نیاز به اخذ مجوزهای قانونی متعددی دارد که تنها به شرکتهای فوق العاده بزرگ یا دولتها اعطا میشود. این شبکه قادر به اتصال شبکه های محلی سازمانها به اینترنت میباشد. از دیگر ویژگیهای این شبکه ی وسیع، میتوان به محدوده ی پوشش گسترده، سرعت انتقال کمتر از شبکه های LAN و MAN اشاره کرد.
در شبکه ی WAN امکان برقراری ارتباط و تبادل اطلاعات از یک کشور به کشورهای دیگر امکانپذیر خواهد بود. همچنین عیبیابی در این شبکه سختتر بوده و به زمان بیشتری نیاز دارد.
📌در مورد راه اندازی شبکه LAN یک مقاله جامع و کامل میخوای پس فرصت و از دست نده😎
3. شبکه شخصی (PAN) در شبکه های کامپیوتری
شبکه های شخصی در واقع شبکه کوچکی است که هدف از راه اندازی آن اتصال دستگاه های رایانه ی شخصی مانند تلفن های هوشمند و لپتاپ ها میباشد. این شبکه ها از lan کوچکتر میباشند. شبکه های شخصی مساحتی در حدود 9 مترمربع را پوشش خواهد داد. در واقع کاربران قادر هستند با سیستمهای رایانه ای شخصی با گوشی، دوربین، لپ تاپ و... شبکه های بیسیم کوچکی را ایجاد نمایند.
4. ویژگی های شبکه کامپیوتری شهری (MAN)
ما در پاسخ به سوال شبکه کامپیوتری چیست اشاره کردیم که به اشتراک دو یا چند سیستم کامپیوتری با هدف اشتراک گذاری نرم افزارها، سخت افزارها و تسهیل ارتباطات شبکه رایانه ای یا کامپیوتری گفته میشود، حال اگر بخواهید این تبادل محدوده ی جغرافیایی وسیعی مانند یک شهر را پوشش دهد باید به سراغ راه اندازی شبکه ی شهری بروید. در حقیقت این شبکه از چندین شبکه ی محلی تشکیل شده اما میتواند محدوده ی وسیعتری مانند یک شهر را پوشش دهد. در حقیقت شبکه کامپیوتری شهری از شبکه ی محلی بزرگتر و از شبکه ی WAN کوچکتر میباشد.
از دیگر ویژگیهای این شبکه میتوان به این نکته اشاره کرد که برای راه اندازی شبکه ی man حتما باید مجوزهای لازم دریافت شده و با مخابرات هماهنگ نمایید. بعنوان مثال اگر یک سازمان دارای چند شعبه در شهرهای مختلف باشد به جهت برقراری ارتباط بین کارمندان نیاز به راه اندازی شبکه ی MAN خواهد بود.
سرعت شبکه ی man در مقایسه با LAN کمتر است و عیبیابی آن سختتر میباشد، توجه داشته باشید که هزینه ی راه اندازی این شبکه بالا بوده و این شبکه در مقایسه با CAN بزرگتر است.
پیشنهاد مطلب پشتیبانی شبکه از راه دور را مطالعه کنید.
شبکه چیست به زبان ساده
اگر با شبکه و اصطلاحات شبکه آشنایی ندارید به شما پیشنهاد میکنیم مطالعه ی مقاله ی "شبکه چیست و راه کار های سازمانی پشتیبانی شبکه (آشنایی با انواع شبکه)" از رایانه کمک را از دست ندهید. در این مطلب به سوالات مختلفی از قبیل مفاهیم شبکه چیست ، شبکه سازمانی چیست، کاربرد شبکه سازمانی، شبکه اینترنت چیست و... پاسخ داده ایم.
معرفی اجزای شبکه های کامپیوتری
ما در مبحث شبکه کامپیوتری چیست گفتیم که اتصال سیستم های کامپیوتری به هدف تبادل اطلاعات که قطعا به جهت برقراری این اتصال نیاز به تجهیزات مختلفی میباشد. تجهیزات شبکه رایانه ای به 3 گروه مختلف دستگاه های متصل شونده، دستگاه های برقرار کننده ی اتصال و اتصالات فیزیکی تقسیم میشوند.
- کلاینت در شبکه های کامپیوتری
کلاینت یا Client در حقیقت آن گروه از دستگاه هایی هستند که کاربران از آنها استفاده میکنند، این تجهیزات شامل تبلت، لپتاپ و کامپیوترهای رومیزی میباشند.
سرورها (Server) وظیفه ی سرویس دهی را در شبکه ها بر عهده دارند از جمله سرورها در این زمینه میتوان به فایل سرور، وب، ایمیل و... اشاره کرد.
- تجهیزات برقراری اتصالات فیزیکی در شبکه
از جمله تجهیزاتی که به جهت برقراری اتصالات فیزیکی در شبکه های کامپیوتری استفاده میشود میتوان به سوئیچ (Switch)، روتر (Router)، اکسس پوینت (Access Point)، رسانه (Media) اشاره کرد.
سوئیچ: سوئیچ دستگاه های مختلف را به یکدیگر متصل کرده و ارتباطات بین آنها را در داخل شبکه مدیریت خواهد کرد.
روتر: از روتر در شبکه رایانه ای به منظور برقراری اتصال و تبادل ترافیک بین شبکه های کامپیوتری استفاده میشود.
اکسس پوینت: Access Pointسوئیچی است که ارتباط را از طریق بیسیم برقرار میکند.
رسانه: به جهت برقراری اتصالات فیزیکی بین سیستمها از رسانه یا Media استفاده میشود. در حقیقت رسانه شامل فیبر نوری، کابل مسی و امواج رادیویی در شبکه های بیسیم میباشد.
قبل از اینکه برم سراغ سوالات متداول شما عزیزان می خوام شمارو با مطلب جذاب👈 چگونه از سی دی کپی بگیریم👉 اشنا کنم و حتما پیشنهاد میکنم مطالعش کنید📍
انواع حمله به شبکه های رایانه ای چیست؟
به طور کلی، دو روش اصلی برای حمله به شبکه های رایانه ای وجود دارد که هر کدام ویژگی های منحصر به فردی دارند:
🎯 حملات فعال (Active Attacks) : در حملات فعال، مهاجم به طور مستقیم و فعال به شبکه یا سیستم حمله میکند تا به اهداف خود برسد. این حملات معمولاً باعث ایجاد تغییرات قابل مشاهده در سیستم یا شبکه میشوند.
🎯 حملات غیرفعال (Passive Attacks) : در حملات غیرفعال، مهاجم به صورت مخفیانه و بدون ایجاد تغییرات قابل مشاهده در سیستم یا شبکه، اطلاعات را جمعآوری میکند.
انواع حملات فعال شبکه های کامپیوتری
💉 حمله تزریقی : نفوذگر کدهای مخرب را به ورودی برنامهها تزریق میکند تا رفتار برنامه را تغییر دهد. (مثال: SQL Injection)
🕵️ حمله میانجیگری : نفوذگر ارتباط بین دو طرف را قطع کرده و اطلاعات را رهگیری و دستکاری میکند.
🎭 حمله جعل هویت : نفوذگر خود را به جای شخص یا دستگاه دیگری جا میزند.
🚫 حمله انکار سرویس یا DoS : نفوذگر با ایجاد حجم بالای ترافیک، دسترسی کاربران مجاز به سرویس را مسدود میکند.
🌐 حمله توزیع شده انکار سرویس یا - DDoS: نوعی حمله DoS است که در آن از چندین سیستم برای حمله استفاده میشود.
انواع حملات غیرفعال شبکه رایانه ای
👂 در این حمله، نفوذگر بدون ایجاد تغییر در داده ها، ترافیک شبکه را رهگیری و جمع آوری می کند. با استفاده از ابزارهای شنود، مهاجمشنود : نفوذگر بدون ایجاد تغییر در دادهها، آنها را رهگیری میکند.
📊 تحلیل ترافیک : نفوذگر با تحلیل الگوهای ترافیک شبکه، اطلاعاتی درباره کاربران و کاربردهای شبکه به دست میآورد.
سوالات متداول
در ادامه به سوالات شما کاربران گرامی از جمله شبکه کامپیوتری چیست و... پاسخ خواهیم داد. چنانچه با سوال یا مشکلی در این زمینه مواجه شده اید میتوانید با کارشناسان رایانه کمک از طریق شماره های 909071540 با تلفن ثابت یا 0217129 با تلفن همراه تماس گرفته و مشکل خود را برطرف کنید.
-
رشته شبکه کامپیوتری چیست؟
این رشته در مقطع ارشد به عنوان یکی از پردرآمدترین رشته های دانشگاهی به حساب می آید. دانشجویان این رشته در طول تحصیل با انواع معماری شبکه های کامپیوتری آشنا خواهند شد. دانشجویان این رشته بطور کامل مباحثی از قبیل زیرساخت های شبکه کامپیوتری چیست را یاد گرفته و می توانند به طراحی، پیکربندی و پیاده سازی شبکه های مختلف کامپیوتری بپردازند.
-
درس شبکه های کامپیوتری چیست؟
از جمله دروس این رشته می توان به شبکه، معماری کامپیوتر، سیستم عامل، طراحی الگوریتم و... اشاره کرد.
شبکه کامپیوتری یا شبکه رایانه ای به اتصال دو یا چند سیستم از قبیل لپ تاپ، کامپیوتری رومیزی و... اطلاق می شود که به منظور ارسال و دریافت داده ها راه اندازی می شود. انتقال داده ها در شبکه های کامپیوتری توسط کابل یا به صورت بی سیم برقرار می شود.
-
کامپیوتر اصلی در شبکه کامپیوتری چه نام دارد ؟
در شبکه های کامپیوتری سرور به عنوان یک سیستم مرکزی به کاربران در شبکه کلاینت و سرور خدمات ارائه می دهد.
-
کاربرد شبکه کامپیوتری چیست؟
اصلی ترین وظیفه ی شبکه ی کامپیوتری برقراری ارتباط و اشتراک گذاری داده های نرم افزاری و سخت افزاری بین سیستم ها می باشد.
دریافت پی دی اف شبکه کامپیوتری چیست؟
اگر به دنبال یک منبع جامع و کامل برای درک بهتر مفاهیم شبکه کامپیوتری هستید، خبر خوب اینکه در انتهای این مقاله میتوانید یک فایل PDF رایگان با عنوان "شبکه کامپیوتری چیست؟" دانلود کنید. 🎉
این فایل PDF یک تحقیق کامل و گسترده در مورد شبکههای کامپیوتری است که به زبانی ساده و قابل فهم نوشته شده است. 🌐💻
شبکه چیست pdf
سخن پایانی
ضمن تشکر از همراهی شما تا انتهای مقاله ی شبکه کامپیوتری چیست، امیدواریم بعد از مطالعه ی این مطلب با انواع شبکه های کامپیوتری و ویژگی های آن آشنا شده باشید. چنانچه با سوال یا مشکلی در این زمینه مواجه شده اید میتوانید با کارشناسان رایانه کمک از طریق شماره های 909071540 یا 0217129 تماس گرفته و مشکل خود را برطرف کنید.
برای مطالعه ی مقالات آموزشی بیشتر میتوانید به سایت آموزشی رایانه کمک مراجعه کنید.
قابل توجه شما کاربر گرامی: محتوای این صفحه صرفاً برای اطلاع رسانی است در صورتی که تسلط کافی برای انجام موارد فنی مقاله ندارید حتما از کارشناس فنی کمک بگیرید.