چه شغلی را در حوزه امنیت و شبکه انتخاب کنیم ؟ آیا به این مسیر علاقه مند هستید؟ اینکه بخواهیم بگوییم یک شغل پر درآمد است آن را انتخاب کنیم اصلا ذهنیت درستی نیست چرا که زمانی یک شغل برای ما درآمد خوبی دارد که به اون عشق بورزیم و بتونیم در عین حال که ساعت ها کار میکنیم و یا حواسمان به این شغل است خسته نشیم ! زمانی در یک شغل شکوفایی و ابتکار دارید که آن را با تمام وجودتان دوست داشته باشید، برای من که در حال نوشتن این محتوا برای شما عزیزان هستم نویسندگی یکی از زیباترین کارهایی است که تا به حال تجربه کردم و این کار را به عنوان شغل خود انتخاب کردم در این بین تصمیم گرفتم در کنار گروه فنی پشتیبان کامپیوتر و شبکه رایانه کمک به ارتقا وب فارسی کمک کنم و این کار هرگز مرا خسته نمیکند.
فهرست
آشنایی با وظایف تکنسین شبکه یا کارشناس شبکه
وظیفه تکنسین شبکه چیست؟
چطور به سطح ارشد در تکنسین شبکه دست پیدا کنیم ؟
دوره های مورد نیاز کارشناس شبکه چیست؟
حقوق تکنسین شبکه چقدر است؟
سخن آخر
حال اگر شما به مشاغل حوزه شبکه و امنیت علاقه دارید امروز این مقاله را به رشته تحریر درآوردیم تا در انتخاب شغل در این حوزه به شما کمک کنیم ، اولین شغلی که بررسی خواهیم کرد شغل تکنسین شبکه و یا به عبارتی کارشناس پشتیبان شبکه است. تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.
حتما بخونید: انواع خدمات شبکه چیست؟ و یا یک پشتیبان شبکه چه خدماتی را ارائه میدهد
آشنایی با وظایف تکنسین شبکه یا کارشناس شبکه
اگر از افرادی که در زمینه فناوری اطلاعات و شبکه مشغول به کار هستند سوال کنید بیشتر آنها یک پاسخ مشابه به شما میدهند و آن این است که کارمان را به عنوان یک تکنسین شبکه و یا پشتیبان شبکه شروع کردیم و مدتی در این حوزه به فعالیت پرداختیم، زمانی که شما یک تکنسین شبکه هستید شغل پشتیبانی شبکه میتوانید دید خوبی نسبت به اتفاقاتی که در شبکه در حال رخ دادن هست پیدا کنید نقاط ضعف و قوت آن را دریابید و از آن حتی در شغل های دیگر خود نیز استفاده کنید.
یکی از نقاط قوت این شغل این که شما به راحتی میتوانیم حل مسئله را یاد بگیرید ، زمانی که مشکلی در شبکه رخ میدهد ، اولین شخصی که به سراغ حل این مسئله میرود تکنسین شبکه است.
تکنسین شبکه کیست؟ معمولا در سازمان ها یک help desk نیز وجود دارد که زمانی که کاربران در شبکه با مشکلی رو به رو میشوند مشکلات را برطرف میکند یعنی یک تکنسین شبکه و یا کارشناس پشتیبان شبکه کاملا به امور help desk مسلط است. البته وجود help desk معمولا در سازمان های بزرگ است و در سازمان های کوچک تر معمولا افراد اگر در شبکه با مشکلی رو به رو شوند به صورت مستقیم به سراغ تکنسین و کارشناس پشتیبان شبکه میروند.
یکی از کارهایی که رایانه کمک میکند این است که به صورت تلفن مشکلات کامپیوتری و شبکه ای شما را برطرف میکند ما کارشناسان پشتیبان شبکه ای داریم که شما میتوانید با آنها تماس بگیرید و مشکلات خود را مطرح کنید، کارشناس ما به شما کمک خواهد کرد تا خودتان مشکل را برطرف کنید و این امر باعث میشود شما نیز در حل مشکلات شبکه ای مسلط شوید برای تماس با رایانه کمک کافیه شماره 9099071540 را از طریق تلفن های خط ثابت شماره گیری کنید و یا از طریق موبایل با شماره 0217129 با ما در تماس باشید.
برخی مواقع یک سازمان نگهداری شبکه را برون سپاری میکند ، برای مثال شرکت هایی هستند که خدمات نگهداری و پشتیبانی شبکه خود را به رایانه کمک میسپارند ، شما هم میتوانید با تماس با شماره 77245575 در رابطه با خدمات پشتیبانی از شبکه های کامپیوتری خود مشاوره رایگان دریافت کنید
همچنین اگر میخواهید به عنوان یک تنکسین شبکه استخدام شوید ما استقبال خواهیم کرد در صورتی که در این زمینه سابقه کافی دارید کافیه با شماره ذکر شده تماس حاصل فرمایید تا در صورت امکان با شما به عنوان یک تکنسین شبکه همکاری کنیم.
پیشنهاد مطلب: مقاله روشهای تامین امنیت شبکه کامپیوتر و لپ تاپ را مطالعه کن.
وظیفه تکنسین شبکه چیست؟
رفع کردن مشکلاتی که در یک شبکه کامپیوتری رخ میدهد مهمترین وظیفه تکنسین شبکه است، غیر ممکن است شما یک شبکه راه اندازی کرده باشید و با هیچ مشکلی رو به رو نشود! گاهی منابعی مثل پرینتر و فکس با مشکل رو به رو میشوند گاهی ارتباط بین کلاینت ها مختل میشود که از مشکلات روتین و کوچک است و گاهی ممکن است سرور دان شود و یا با مشکلی رو به رو شود و یا شبکه مورد خرابکاری و یا هک قرار بگیرد که از مشکلات بزرگ محسوب میشود به هر حال در یک شبکه کامپیوتر لاجرم ما با مشکلات شبکه ای رو به رو میشویم که یک تکنسین شبکه اولین و مهمترین کارش این است که توانایی حل مشکلات شبکه را داشته باشد. در حقیقت لازم است بتواند عیب های سخت افزاری و نرم افزاری را برطرف کنید.
همچنین یکی دیگر از کارهایی که یک پشتیبان شبکه انجام میدهد این است که نحوه راه اندازی و عیب یابی سرویس های پایه شبکه را بداند برای مثال بتواند یک DHCP و Active Directory راه اندازی کند و یا اگر با مشکلی رو به رو شدن آن را برطرف کند.
همچنین راهنمایی کردن کاربران در جهت استفاده از تجهیزات داخل شبکه نیز به عهده تکنسین شبکه میباشد.
همچنین لازم است این توانایی را داشته باشید که کامپیوتر های داخل سازمان را راه اندازی کند یعنی به صورت کامل نصب سیستم عامل و تمامی نرم افزارهای مرتبط را انجام دهد همچنین اگر سیستمی نیاز به ارتقا داشت ان را انجام دهد، معمولا زمانی که شما به عنوان یک تکنسین شبکه در سازمانی مشغول به کار هستید تمامی ساعات کاری خود را در حال پاسخگویی به مشکلات همکاران خود در زمینه شبکه و نرم افزارها و سخت افزارها هستید. درست مثل کارشناسان شبکه رایانه کمک که تمام ساعات کاری خود را صرف پاسخگویی به مشکلات شبکه ای شما عزیزان میکنند که این امر باعث شده تبهر خاصی در این زمینه داشته باشند.
ممکن است شما در شرکتی به عنوان پشتیبان شبکه استخدام شوید و این کارهایی که در بالا ذکر کردیم را انجام دهید و یا ممکن است به عنوان تکنسین و نیروی کال سنتر و یا نیروی حضوری در شرکت مثل رایانه کمک که یکی از شرکت های پشتیبان شبکه است مشغول به کار شوید که در چنین حالتی شما در یک تیم شبکه هستید که کار شبکه شرکت هایی که قصد برونسپاری بخش آی تی را دارند انجام خواهید دارد.
پیشنهاد مطلب: اگر علاقه دارید در خصوص شبکه های کامپیوتری و امنیت آن، اطلاعات بیشتری داشته باشید مقاله خدمات امنیت شبکه را از دست ندهید.
چطور به سطح ارشد در تکنسین شبکه دست پیدا کنیم ؟
معمولا اگر بخواهید به عنوان یک تکنسین شبکه شروع به کار کنید میتوانید ابتدای به امر به صورت کار آموز در شرکتی شروع به کار کنید که این مورد نیازی به تجربه کاری در این زمینه از قبل ندارد و فقط کافیه شما مدارکی مانند network + و a+ و mcse را داشته باشید، البته با توجه به نیاز هر سازمان این مدارک میتواند متفاوت باشد ممکن است به دورههایی مانند MCSA : مایکروسافت ) CCNA (سیسکو) یا MTCNA (میکروتیک) و از این قبیل هم نیاز باشد.
پس از اینکه برای مدتی به صورت کارآموز کار کنید که این مدت معمولا سه ماه است شما میتوانید استخدام شرکت مورد نظر شوید و حدودا سه سال زمان میبرد تا بتوانید با اثبات کردن مهارت های خود به عنوان سرپرست شبکه در شرکت های مختلف مشغول به کار شوید در حقیق ارتقا شغلی در این رشته بستگی به میزان مهارت شما در حل مشکلات شبکه ای دارد.
دوره های مورد نیاز کارشناس شبکه چیست؟
بعد از گذراندن دوره Network+ که برای تسلط پیدا کردن روی مباحث شبکه ضرورت دارد، گذراندن دوره های Microsoft و CCNA برای آشنایی با اصول مرتبط با شبکه و سیستم های کامپیوتری بسیار کارآمد می باشد.
بعد از گذراندن دوره های فوق و کسب مهارت و تجربه برای ارتقاء دانش و مهارت خود می توانید از دوره هایی نظیر دوره های زیر استفاده نمایید :
لینوکس (LPIC)
مجازی سازی (Virtualization)
امنیت (Security)
میکروتیک (Mikro Tik)
حقوق تکنسین شبکه چقدر است؟
حقوقی بین 10 تا 15 میلیون بستگی به مهارت های شما دارد ، اول از همه لازم است مدارکی که گفته شد را داشته باشید البته با توجه به نیاز سازمان مورد نظر و همچنین توانایی حل مشکلات شبکه ای را در لحظه داشته باشید، یکی از مزایایی که در حین همکاری با رایانه کمک برای شما اتفاق میوفتد این است که از آنجایی که کار حل مشکلات شبکه ای شرکت های مختلف را انجام میدهیم ما تجربه بالایی در حل مشکلات داریم، گاهی ارور ها و مشکلاتی که ممکن است یک تکنسین شبکه و یا سرپرست شبکه در تمام طول مدت کاری خود نبیند و با آن مواجه نشود را ما بارها و بارها حل میکنیم همچنین در زمان هایی که با مشکلات جدی رو به رو میشویم از کمپانی های مثل ماکروسافت کمک میگیریم که این یک تجربه فوق العاده برای کارشناسان شبکه محسوب میشود.
سخن آخر
در این مقاله ما شما را با شغل تکنسین شبکه و یا همان پشتیبان شبکه آشنا کردیم اگر قصد همکاری با رایانه کمک را دارید و تجربه کافی و مهارت کافی در این زمینه را دارید میتوانید با شماره 77245575 تماس حاصل فرمایید، اگر نیاز به مشاوره رایگان و یا ثبت سرویس حضوری شبکه را دارید کافیه در صفحه " پشتیبانی شبکه " سرویس خود را ثبت کنید و همچنین اگر قصد مشاوره تلفنی با کارشناسان شبکه ما را دارید کافیه با شماره 9099071540 از طریق تلفن های ثابت و شماره 0217129 از طریق موبایل تماس حاصل فرمایید
قابل توجه شما کاربر گرامی: محتوای این صفحه صرفاً برای اطلاع رسانی است در صورتی که تسلط کافی برای انجام موارد فنی مقاله ندارید حتما از کارشناس فنی کمک بگیرید.