همه روزه استفاده از گوشیهای هوشمند بیش از پیش افزایش مییابد، از این رو کسب و کارهای مختلف درصدد ارائه خدمات و سرویسهای مختلف خود به صورت آنلاین در اپلیکیشنهای موبایل میباشند. این کار باعث دسترسی راحت کاربران به این سرویسها در زمان کوتاه میشود. اما سوال اصلی این است که چطور کسب و کارها میتوانند با کمترین هزینه و در کوتاهترین زمان صاحب یک اپلیکیشن شده و آن را در مارکت های مختلف ارائه دهند؟
برای پاسخ به این سوال باید گفت با ساخته شدن سیستمهای اپلیکیشنساز توسط برنامهنویسان و توسعه دهندگان، و ورود این سیستمها به عرصه تکنولوژی، کاربران با داشتن اپلیکیشن مخصوص خود میتوانند کسب و کارشان را نسبت به کسب و کارهای مشابه متمایز کنند و برند خاص و پر بازدید خود را داشته باشند. تمامی این موارد با ابزارهایی که سیستمهای اپلیکیشنساز ارائه میدهند، امکان پذیر است.
در ادامه قصد داریم شما را با مزایا و معایب ساخت اپ با اپلیکیشنسازها آشنا کنیم.
عدم نیاز به دانش برنامهنویسی
با استفاده از اپلیکیشنساز، دیگر نیاز نیست کاربر دانش برنامهنویسی داشته باشد، پس هر فردی با هر درجه علمی و در هر گروه سنی قادر است بسته به نوع کسب و کار خود، اپلیکیشن اختصاصی طراحی و در مارکت ارائه کند.
میدونی کارت گرافیک دست دوم چیه؟ بیا اینجا تا روش تشخیص کارت گرافیک دست دوم رو بهت بگم
هزینه کم، زمان طراحی و ساخت کوتاه
همانطور که میدانید، سفارش طراحی و ساخت اپلیکیشن موردنظر جهت طراحی و ساخت آن به صورتی که مورد پسند مشتری قرار بگیرد کار آسانی نیست، بنابراین خود این پروسه بسیار زمانبر و پرهزینه است، که باز هم تمام این موارد بستگی به میزان بزرگی اپلیکیشن دارد. از این رو با اپلیکیشنساز میتوان هزینه ساخت اپلیکیشن را معقول و به صرفه کرد.
کیفیت بالا در طراحی و ساخت اپلیکیشن
ارائه ابزارهای متنوع و طراحیهای مختلف از امکانات یک اپلیکیشنساز است، که کاربر قادر است بسته به سلیقه و نوع کسب و کار خود ماژولهای مورد نظر را طراحی کند. به زبان دیگر میتوان گفت کاربر میتواند تمام امکانات یک اپ را در یک اپلیکیشنساز حرفهای داشته باشد.
آیا اپهای ساخته شده با اپلیکیشنسازها همیشگی و قابل توسعه هستند؟
خدمات نگهداری و توسعه اپلیکیشن تماما بستگی به نوع سرویسهای ارائه شده توسط تیم توسعهدهنده و پشتیبانی سیستم اپلیکیشنساز دارد. در صورتی که یک اپلیکیشنساز رزومه قوی و عملکرد موفق داشته باشد، برای ارائه چنین سرویسهایی هیچ گونه محدودیتی نخواهد داشت.
جهت توسعه اپ، اگر اپلیکیشنساز به شما امضا اپ (KEY STORE) بدهد، قادر خواهید بود که اپ را برای ادامهی ساخت به تیم دیگری بسپارید، آن را توسعه دهید و سند آن را به نام خود کنید.
اپلیکیشنساز اپتو
اپتو، سیستم اپلیکیشنساز کاربردی است که فعالیت خود را از سال ۱۳۹۴ شروع کرد. این سیستم به کاربران خود امکان ساخت انواع اپلیکیشن در زمینههای متنوع(آموزشی، فروشگاهی، محتوایی و ..) و پلتفرمهای مختلف اندروید، آی او اس و وباپ میدهد.
این اپلیکیشنساز مانند دیگر اپلیکیشنسازها ویژگیهای کلی دارد که در بالاتر به آنها اشاره شده بود. اما میتوان گفت یکی از مواردی که طراحی اپلیکیشن را در اپلیکیشنساز اپتو منحصر به فرد کرده است، مساله ساخت طراحی اختصاصی برای هر صفحه از اپلیکیشن است. کاربر میتواند پس از انتخاب طرح افزونه مورد نظر، در بخش طراحی اختصاصی، برای هر صفحه طراحی متفاوتی درنظر گرفته و تنظیماتی از جمله تغییر رنگ و تغییر اندازه متن را بر روی صفحات اعمال کنند.
برخی دیگر از ویژگیهای سیستم اپلیکیشنساز اپتو به شرح زیر هستند:
- ارائه سرویسهای مختلف با هزینههای مقرون به صرفه
- بن تخفیف به مشتری
- اطلاعرسانی تخفیفها و محصولات جدید
- گفتگوی آنلاین با پشتیبانی
- امکان اتصال اپ به درگاه های بانکی
- امکان ارائه فروشهای ویژه
- پشتیبانی فنی مداوم از اپ های اپتو
- امکان دریافت 3 پلتفرم اندروید، آی او اس و وب اپ
- امکان انتشار اپلیکیشن در مارکت های معتبر مانند کافه بازار، گوگل پلی و مایکت، سیبچه و ..
- سرعت و امنیت بالای اپها
- امکان دریافت سند هویت اپلیکیشن (KEY STORE)
همین حالا می توانید تست ساخت اپلیکیشن در اپتو را آغاز کنید..
قابل توجه شما کاربر گرامی: محتوای این صفحه صرفاً برای اطلاع رسانی است در صورتی که تسلط کافی برای انجام موارد فنی مقاله ندارید حتما از کارشناس فنی کمک بگیرید.